RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Часто залишаються самотніми: ТОП-5 найнещасніших жінок за знаком Зодіаку

Астрологи назвали жінок за знаками Зодіаку, які вважаються найнещаснішими - зірки наділяють їх якостями, які заважають насолоджуватися життям та отримувати від нього все, що потрібно для щастя.

Про це повідомляє Rsute.

Близнюки

Зовні представниці цього знаку Зодіаку можуть бути товариськими, привабливими та розумними – у них легко вдається заводити нові знайомства та друзів. Проте жінки-Близнюки мають складний характер, який заважає їм повноцінно жити: багато з них не поспішають заводити сім'ю та дітей.

Крім того, багато жінок-Близнюків занадто самокритичні і люблять копатися в собі. Їм потрібна любляча людина, яка прийматиме їх такими, якими вони є - з усіма недоліками.

Рак

Жінки-Раки можуть стати ідеальними, але мало хто з них може стати щасливою. Жінки, народжені під цим знаком, не впевнені в собі та своїх силах, вони завжди у всьому сумніваються.

Крім того, жінки-Раки легко впливають, тому ними легко маніпулювати. Також вони страждають від заниженої самооцінки, часто вигадують комплекси, які заважають їм жити. Через часті переживання у жінок-Раків з'являються згубні звички, які сильно шкодять їх здоров'ю.

Діва

Життя жінок-Дів можна порівняти зі смугою перешкод. Вони намагаються робити все правильно, при цьому витрачають багато сил і часу, але коли приходить успіх, вони не завжди можуть порадіти.

Найчастіше Діви перебувають у підлеглому становищі, що дуже їх виснажує - це стосується не тільки роботи, а й особистого життя. Це може призвести до того, що Діви не тільки почнуть звикати до цієї ролі, але й почнуть шукати собі неправильного партнера - зрештою, вони можуть зупинитися на тирані.

Терези

Жінки-Терези багатьма вважаються зразками вишуканості, граціозності та романтики. Однак через якийсь час вони стають більш прагматичними, при цьому, у них розвивається невпевненість у собі.

Жінки, народжені під знаком Терезів, уважно придивляються до партнера, зважуючи всі "плюси" та "мінуси". Не кожен чоловік зможе надовго затриматися з такою Дамою, тому вона ризикує залишитися одна.

Козеріг

Народжені під знаком Козерога жінки відрізняються рішучістю та амбіціями. Але їх слабкою стороною можна назвати романтичну натуру - тому їм важко знайти партнера.

Жінки-Козероги дуже довго шукають собі другу половинку - часом вони зовсім залишаються одні. Багато хто з них важко реагують на будь-які дрібниці у своєму житті, оскільки надто серйозно ставляться до неї.

Раніше астрологи розповіли, які представниці гороскопу можуть переступити моральні принципи заради кохання.