RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Не здатні постояти за себе: названо п'ять найбоягузливіших чоловіків за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли про найбоягузливіших чоловіків за знаками Зодіаку, з якими дуже складно почуватися, як за кам'яною стіною.

Про це повідомляє Rsute.

Терези

Чоловіки цього знака мають дуже м'який характер, часто дуже боягузливі і ненадійні. Терези рідко поспішають брати на себе будь-яку відповідальність, тому раді перекладати обов'язки на інших. Для них у пріоритеті – спокій і тиша, вони не будуть зайвий раз напружуватимуться чи намагатися щось комусь довести.

Риби

Цих чоловіків просто неможливо змусити залишити свою зону комфорту. Вони із задоволенням пливуть за течією, уникаючи конфліктів чи будь-яких неприємних ситуацій. Представники цього знака не змінюватимуться і не будуть підлаштовуватися під когось, тому їм дуже важко будувати стосунки.

Діва

Діви – дуже імпульсивні чоловіки, які бажають бути лідерами, але дуже люблять розкидатись словами. Вони не поспішають брати відповідальність за іншу людину, тому з ними не завжди буває легко та спокійно.

Телець

Свою малодушність Тільці часто сприймають як позитивну межу характеру. Саме тому представники цього знаку зазвичай роблять дуже обережно. Їм спокійно діяти за продуманим сценарієм, а головне – дуже швидко та впевнено.

Скорпіон

Вони не бояться зробити щось не так, помилитися, або якось себе скомпрометувати. Вони зневажають боягузтво і нерішучість і звикли домагатися бажаного виключно вольовим зусиллям. Поряд зі Скорпіоном дружина або просто подруга завжди буде відчувати себе в абсолютній безпеці.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали сім знаків Зодіаку, які люблять домінувати у відносинах і є головними у сімейному житті.