RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Шукають зиск у всьому - топ-4 егоїстів за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найегоїстичніші знаки Зодіаку, які переконані в тому, що вони кращі за всіх інших.

Про це повідомляє сайт 5692.com.ua.

Овен

Ці люди – справжні гуру в егоїзмі. Якщо справа зайде про отримання вигоди, Овни не здатні зупинитися ні перед чим. Часом заради цього вони готові піти навіть на найогидніші вчинки. Саме тому астрологи рекомендують кілька разів подумати перед тим, як довіритись цим знакам.

Діва

Діви з самого дитинства досить егоцентричні, вони щиро вірять у те, що правда завжди на їхньому боці. Крім того, вони ніколи не проґавлять свою вигоду. Не варто зваблюватися їхньою прихильністю, тому що Діви завжди будуть ставити у пріоритет свої інтереси і люблять купатися в подяці та лестощах оточуючих.

Рак

Всі їхні альтруїстичні випади можуть бути продиктовані тільки одним-єдиним стимулом: насолодою від того, які вони круті, коли всім допомагають. Раки аж ніяк не безневинні овечки: вони можуть бути професійними маніпуляторами, які вимагають особливої уваги.

Близнюки

Це справжні егоїсти, які в один момент дуже милі, а в інший – завдадуть неймовірного болю. Для досягнення мети вони готові згадати про альтруїзм, але виключно заради власного блага. Близнюки всіляко намагатимуться завоювати прихильність того, від кого залежить їх кар'єрне зростання або інші блага.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, які люблять домінувати у стосунках та бажають, щоб останнє слово завжди було за ними.