RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Як провести День закоханих та не зіпсувати стосунки: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Астрологи дали прогноз всім знакам Зодіаку, як їм провести День всіх закоханих 14 лютого.

Про це повідомляє "Новий час life".

Овен

Овнам радять не сваритися цього дня з коханою людиною, а провести її в атмосфері повного спокою та комфорту. Шумні вечірки краще залишити на інший день, віддаючи перевагу походу в кіно та романтичній вечері у тихій та спокійній обстановці.

Телець

Тельці запам'ятають це свято надовго. Астрологи рекомендують наповнити День закоханих цікавим та чуттєвим спілкуванням, смачною їжею та приємними подарунками. Головне – насолоджуватися суспільством в особі другої половинки.

Близнюки

14 лютого Близнюки будуть у турботах про рідних та близьких, але клопіт пройде надвечір, коли саме час запалювати свічки та поринати в атмосферу романтики. Найкраще відправитися в незвичайний ресторан, це може бути екзотичне місце або їжа, виїзд за місто в нестандартну обстановку.

Рак

Найкращим подарунком для Раків буде стовідсоткова увага, ніжність та турбота у цей день. Найкраще буде облаштувати будинок романтичною атрибутикою, щоб закоханні відчували повне розслаблення і нічого не заважало насолоджуватися одне одним.

Лев

Лідери по життю іноді можуть віддавати кермо влади в руки партнера, щоб не порушувати гармонії у стосунках. Левам слід у День закоханих розслабитись, дозволивши другій половинці подбати про них. Варто разом відвідати майстер-клас або ще якийсь цікавий івент, також це може бути романтичне побачення на даху, де тисячі вогників міста та теплі обійми партнера допоможуть повноцінно поринути у романтику цього свята.

Діва

Дів варто вражати чимось особливим у цей день. Це може бути щось пов'язане із захопленнями Дів, їхньою улюбленою музикою або їжею. Головне, щоб це було щось нове та нестандартне, тоді свято пройде на славу.

Терези

Терези чекають від партнера на День закоханих масштабний і красивий подарунок, в якому буде багато сенсу та посилань кохання. Якщо слідувати наміченому плану Терезів, то свято пройде на висоті.

Скорпіон

Скорпіонів може вразити лише екстрим та авантюри. Це може бути поїздка в іншу країну на море або гори, катання на невипробуваних видів пересування - на лижах, сноубордах тощо. Головне, щоб були нові відчуття та незабутні враження.

Стрілець

Стрільці хочуть на День святого Валентина не відпускати свою другу половинку ні на секунду. Тому крім романтичної програми на вечір, варто сходити на спільну фотосесію або спільне приготування їжі, на майстер-класи або в парк атракціонів.

Козеріг

Козероги цінують традиції, вони консервативні і несподівані сюрпризи можуть не зайти їм так, як деяким іншим знакам Зодіаку. Їм підійде загальний перегляд романтичного фільму, похід в особливі місця, які багато значать для пари, а також вечеря в кафе з романтичною музикою. Якщо є можливість, можна постаратися здійснити заповітну мрію Козерогів.

Водолій

Незвичайний подарунок дуже сподобається Водоліям. Щоб йому приємно запам'ятався 14 лютого, варто виконувати всі бажання Водолія.

Риби

Клятви у коханні, романтичні подарунки та букет красивих квітів, а також власноруч приготовлена вечеря розтопить серце Риб у цей день.

Нагадаємо, астрологи розповіли кого зі знаків Зодіаку чекає казковий березень, вони будуть оточені любов'ю та романтикою.