RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Знаються на хорошій їжі: ТОП-5 справжніх гурманів за знаком Зодіаку

Напевно, усі люблять поїсти щось смачненьке. Їжа супроводжує нас скрізь: дружні посиденьки, перегляд фільму, похід у ТРЦ, гостювання у рідних і так далі. Однак, хтось знає міру, а інші з'їдають усе, що бачать.

Астрологи вияснили, що п'ять знаків Зодіаку вважаються найбільшими поціновувачами набити шлунки.

Телець

Тельці - природжені гурмани. Вони цінують і смак, і естетичний вигляд їжі. Телець може розтягувати насолоду, довго пережовуючи улюблений стейк чи шматок торта. Представники цього знаку вважають, що різноманітність - запорука правильного і збалансованого харчування. Можна сміливо заявляти, що їжу Телець любить так само сильно, як і вона його: вони славляться своїми кулінарними талантами.

Лев

Левам не можна бути голодними, у таких випадках вони стають справжніми хижаками. Апетит та смакові вподобання Левів - царські. Вони люблять, щоб все було дорого і розкішно, тому ні за що не відмовляться від смачненького делікатеса або десерта від шеф-кухаря. Загалом Левів часто можна зустріти в їхніх улюблених ресторанах.

Овен

Вони в собі поєднують любов до незвичайної їжі з дитячою прихильністю до фастфуду. Вважається, що Овни не бояться гастрономічних експериментів, тому тому із задоволенням вирушать до ресторану тестувати екзотичні страви, а наступного дня з'їдять кілька гамбургерів, запиваючи колою. Хоч Овни і люблять "все і побільше", вони залишають стрункими в силу своєї енергійності та бадьорості.

Близнюки

Представники цього знаку справжні естети. Вони, як говориться, люблять очима, тому із захопленням можуть милуватися оригінальною подачею страв. У плані смакових переваг Близнюки невибагливі: багато і часто перекушують усім, що знайдеться під рукою. Повітряний знак не любить готувати, тому часто використовує послуги доставки їжі (це стало їхнім спасінням).

Терези

З апетитом у Терез проблем немає - він у них відмінний 24/7. Вони готові з'їсти будь-що смачненьке і вдень, і вночі. Їх часто називають відьмами або відьмаками: поглинаючи величезну кількість їжі, залишаються стрункими та фігуристими людьми. Терези не звикли перебирати їжею, тому можуть їсти як і звичайні бутерброди з маслом, так і делікатеси в улюбленому ресторані.

Раніше "Апостроф" писав про гороскоп для всіх знаків Зодіаку від Павла Глоби.