RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Завалюють будинок мотлохом: ТОП-3 "плюшкіних" за знаком Зодіаку

Астрологи запевняють, що деяким знакам Зодіаку дуже важко розлучатися з речами та предметами. При цьому, вони схильні купувати й нові, тільки старі викидати шкода. В оселі Тельців, Раків та Дів можна знайти масу мотлоху.

Про це повідомляє Uznayvse.

Телець

Цей знак Зодіаку не любить поспішних рішень, неквапливий у думках та фізичних рухах. Більшість Тельців дуже цінують затишний, гарний будинок і люблять смачно поїсти. Вони вміють завзято заробляти - прагнуть якомога сильніше забезпечити добробутом себе і своє оточення. Характерна риса - накопичення. Представники цього знака керуються принципом "все - в будинок". Їм надто складно встояти перед покупкою красивої, нехай і десятої, речі. Ніколи не допустять, щоб річ, на яку поклали око, потрапила до чиїхось рук. Телець вважає, що гарно укомплектований будинок - показник високого статусу, до чого прагне.

Рак

Цей знак важко назвати марнотратом. Однак і він схильний до накопичення. Йдеться як про досвід, так і різні речі. Для більшості водних знаків духовна цінність важливіша за матеріальну. Раки спокійно можуть купити річ, яка нагадає про важливу життєву подію. Хоч для інших така аналогія може здатися доволі дивною. Раки не пожаліють на такі речі грошей. При цьому цінують гроші, і люблять мати "про запас". Проте, цей знак рідко позичає їх кому-небудь. Астрологи називають їх любителями мотлоху. Адже до останнього не викидають старі речі, що зжили себе, оскільки - дорогі серцю.

Діва

Діви також дуже рідко комусь позичають гроші, оскільки вважають, що нікому нічого не винні і хочуть мати "заначку". Цей знак часто витрачає гроші на себе коханих. Також ревно охороняє і улюблені домашні дрібнички, охоче поповнює запаси. Покладаючись на "у господарстві знадобиться" - вони тягнуть у будинок все, що заманеться. Дуже часто, це речі, які вийшли з ладу, однак і це не спиняє Дів нагромаджувати будинок будь-якою всячиною. Діви обожнюють різноманітні розпродажі, на яких можна накупити багато дешевих речей. При цьому більшість із покупок можуть і не дочекатися свого практичного застосування.

Як писав раніше "Апостроф", названі чотири знаки Зодіаку, які розбагатіють у 2022 році.