RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Втілять мрію про незліченні багатства: названі чотири головні мільйонери за знаком Зодіаку

Астрологи звернулися до архетипів знаків Зодіаку і з'ясували, кому може бути простіше втілити мрії про золоті гори.

Про це повідомляє сайт Іntex-press.

Телець

Ці люди безпосередньо пов'язані з грошима – символічні управителі II будинку, що є сектором ресурсів. Тільці - пробивні любителі багатства та різноманітних задоволень. Їм дано всі необхідні якості для того, щоб стати дуже забезпеченими людьми: витривалість, заповзятливість, наполегливість, терпіння, вміння правильно та з розумом планувати свої витрати. Водночас, Тельці не поспішають ділитися добром навіть із найближчими, а також – витрачати гроші на щось порожнє.

Діва

Представники цього знака Зодіаку в астрології пов'язані з темою праці та роботи, це VI астрологічний будинок. Їхні ключові якості — працьовитість, скрупульозність, раціональність. Часто Діви бувають справжніми аскетами: збільшення ресурсів відбувається не тільки за рахунок зростання доходів, але і через зменшення витрат. Розумна економія – це про них!

Терези

Серед представників цього знаку Зодіаку також можна зустріти немало дуже багатих людей. Але тут важко сказати, що багатство є головною метою цих людей. Терези пов'язані з VII астрологічним будинком, який є сектором партнерства та спілкування. Шлях до багатого життя вони прокладають через корисні контакти та стосунки.

Скорпіон

VIII астрологічний будинок, символічний будинок Скорпіона, пов'язаний не лише із серйозними змінами, болем, темами смерті та народження, а й з фінансами. І йдеться саме про дуже великі гроші. Під цим знаком Зодіаку проходять різні інвестиції, серйозні фінансові проекти, позики, спадщина. Зберігати фінансове благополуччя Скорпіонам допомагає таємничість і талант провернути свої справи без зайвого розголосу. Вони точно знають: багатство, як і щастя, любить тишу.

Нагадаємо, раніше Апостроф називав ТОП-5 справжніх гурманів за знаком Зодіаку.