RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Краще за них пари нема: найвірніші чоловіки за знаком Зодіаку

Астрологи назвали найвідданіших чоловіків за знаком Зодіаку. Не схильними до зрад виявилися Тельці, Леви, Діви, Терези, Козероги та Риби.

Про це пише Rsute.

Телець

Представники цього астрологічного символу лише здаються закритими. При цьому вони здатні тонко відчувати свою половинку. Тельці наполегливо домагаються взаємності та не здатні на зраду.

Лев

Народжені під цим сузір'ям уважні та щедрі до своєї обраниці. На думку астрологів, Лев є одним із найвірніших знаків Зодіаку. Він може розірвати стосунки, тільки якщо відчує, що жінка серця його не цінує і не поважає.

Діва

Складний характер чоловіків-Дів не дозволяє їм співати серенади або читати вірші. А зберігати вірність своїй обраниці їх змушує гидливість, що оберігає їх від випадкових зв'язків.

Терези

Представники цього астрологічного символу люблять грати та спокушати, тому виглядають ловеласами. Насправді Терези – чесні та надійні партнери, які цінують стабільність та рівновагу у стосунках та зберігають вірність своїй половинці.

Козеріг

За словами астрологів, закохати в себе Козерога - важке завдання. Народжені під цим сузір'ям виглядають черствими та не вміють висловлювати свої почуття. І тій, кому вдалося розтопити його серце, вони будуть віддані, але вимагатимуть того ж у відповідь.

Риби

Сентиментальні Риби, мабуть, більш романтичні та мрійливі, ніж більша частина жіночої статі. Любов для них має велике значення. Представники цього знака Зодіаку зберігають вірність своїй обраниці та не здатні на зраду.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку, які народжені під зіркою могутності та мають особливу силу.