RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

2 червня

1 червня

Всі новини

Ніколи не зраджують і люблять до смерті: ТОП-4 ідеальних партнера за знаком Зодіака

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, представники яких зберігають вірність своїм половинкам до кінця життя. Не схильними до зрад виявилися Овни, Тельці, Раки та Козероги.

Про це пише Rsut.

Овен

Народжені під цим сузір'ям у юності справляють враження вітряних ловеласів. Вони можуть безкінечно заводити нові романи, кидати своїх партнерів і знову закохуватися. Але безладні зв'язки закінчаться, коли прийде справжнє кохання. Саме про таке почуття говорять любов до смерті.

Телець

Вони вивчають свого партнера, щоб зрозуміти, чи є він їхньою половинкою, з якою можна провести все життя. І лише зробивши такий висновок, Тельці починають оберігати, захищати та обожнювати свого обранця, оточуючи його турботою та увагою.

Рак

Довірливі Раки через свою наївність роблять багато помилок у житті. Вони тяжіють до домашнього затишку, мріють про дітей і тому часто за кохання сприймають щось інше. Справжнє почуття приходить до Раків раптово і залишається в їхньому серці вже назавжди.

Козеріг

Козероги здаються байдужими трудоголіками, але поки не зустрінуть свою половинку. Ось тоді представники цього астрологічного символу абсолютно перетворюються: вони ніби проростають душею у свого обранця та зберігають свою любов до кінця життя.

Раніше ми назвали найміцніші пари знаків Зодіаку, які створені один для одного.