RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Створені один для одного - названі найміцніші пари знаків Зодіаку

Астрологи вважають, що саме ці поєднання знаків Зодіаку здатні стати парами з особливо міцними стосунками: Стрілець і Діва, Лев і Риби, Терези та Овен, Скорпіон та Близнюки.

Про це повідомляє PRessa40.ru.

Стрілець та Діва

Діви - однолюби, а Стрільці - волелюбні, але, як відомо, протилежності притягуються і доповнюють одне одного. З них вийде нерозлучний тандем, якщо пройти шлях притирок.

Терези та Овен

Овни можуть відчувати вседозволеність від шаленого кохання Терезів до них, що може послужити розставанням для пари, але якщо Овни усвідомлюють свою помилку і будуть віддавати свою любов до Терезів, то у пари є всі шанси прожити все життя, купаючись у коханні один до одного.

Лев та Риби

Справжні родинні душі Лев і Риби, маючи мудрість і терпіння, зможуть досягти гнучкості у своїх відносинах, ставши ідеальною парою. В іншому випадку, розслаблені та волелюбні Риби можуть піти від деспотичних Львів.

Скорпіон та Близнюки

Ці знаки Зодіаку люблять "американські гірки" у емоційному плані стосунків. Водночас вони живляться енергією один одного і жити не можуть без цього. Пройшовши нелегкий шлях прийняття та низки помилок, вони перетворяться з містера і місіс Сміт на сімейну пару, коханням якої будуть захоплюватися їхні онуки.

Нагадаємо, астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть дещо розбагатіти найближчими днями.