RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Затягне могутній грошовий вихор - три знаки Зодіаку, яким пощастить найближчими днями

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть дещо розбагатіти найближчими днями. До весни пощастить у фінансовій сфері Овнам, Близнюкам та Водоліям.

Про це повідомляє Ussurmedia.

Овен

Фортуна усміхнеться представникам цього знаку Зодіаку найближчим часом. Це може бути премія, виграш у лотерею чи різкий зліт у кар'єрі. У будь-якому випадку - матеріальна сфера життя суттєво покращиться, стверджують знавці. Проте не варто сидіти і просто чекати кращих часів, адже настане вдалий період для того, щоб проявити свою кмітливість та таланти.

Близнюки

Фінансові успіхи також уже майже на порозі у Близнюків. Астрологи запевняють, що все, за що братимуться - даватиме вдалий результат: угоди йтимуть як по маслу, миттєво здаватимуться всі звіти, легко виконуватиметься робота. Ще Близнюкам слід готуватися до керівної посади, яка й здатна принести багатство.

Водолії

Народжені під цим знаком також відчують істотний прорив у грошовій сфері. При цьому фінансове становище зміниться суттєво. Такі успіхи - це результат наполегливої роботи і чітко поставлених цілей. Астрологи радять Водоліям хапатися за будь-яку можливість примножити свої статки. Тільки так банківський рахунок може зрости у геометричній прогресії.

Як повідомлялося, раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, яким у 2022 році загрожують фінансові негаразди.