RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Виглядають незрівнянно: три імені, які носять найпривабливіші жінки

У кожного імені існує особлива енергетика, яка наділяє своїх носіїв різними якостями та рисами характеру. Відштовхуючись від цього, експерти назвали три жіночі імені, які омолоджують своїх власниць, тим самим зберігаючи їхню привабливість до самої старості.

Про це повідомляє Rsute.

Олена

У цього імені грецьке коріння, утворене зі значення слова "місячне світло". Покровитель імені – Близнюки. Олена вміє себе підносити, вона елегантна та ніжна, але водночас велична та емоційна. Оленам допомагає у житті їх оптимізм, їм властиві дитяча довірливість і неприхована доброта, але вони лідери у житті, які диктують іншим свої умови. Поєднання таких якостей дозволяє Оленам не старіти душею, що відбивається і на її тілі.

Світлана

У цього імені старослов'янське коріння. Багато Світлан вже здогадалися що означає їхнє ім'я - це "яскраве", "світиться". Світла та позитивна енергія ллється з власниць цього імені, що допомагає їм залишатись дуже довго молодими. Покровитель імені - Водолій, який додає привабливості та харизми Світланам. У них немає рожевих окулярів, вони реалістки і по життю йдуть упевнено, спираючись на свою жіночу мудрість. Власниці даного імені водночас мислять позитивно. Вони наполегливі й уперті, а невичерпне джерело їхньої життєвої енергії допомагає досягати Світланам дуже багато.

Ірина

Грецьке ім'я Ірина сталося на честь богині мирного життя в давньогрецькій міфології Ейрени, означає "мир" та "спокій". Грунтовність та гармонія у діях та думках Ірини можна пов'язати з цією богинею. Покровитель імені - Телець, який дуже роботящий, цілеспрямований, відповідальний і не любить усе ускладнювати. Ім'я знаходиться під впливом планети Венери, яка до того ж додає Іринам неймовірної привабливості та допомагає зберігати молодість.

Раніше ми повідомляли, що цьогоріч світ застане унікальну дзеркальну дату, так званий "день шести двійок", 22.02.2022. Астрологи запевняють, що вона стане доленосною для деяких знаків Зодіаку.