RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Море проблем та неприємностей: для трьох знаків Зодіаку весна стане найгіршим часом року

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, для представників яких весна стане найгіршим сезоном 2022 року. Хвиля неприємностей накриє Раків, Стрільців та Дів.

Про це пише Signorina.ru.

Рак

Березневі проблеми народженим під цим сузір'ям, принесе ретроградний рух Меркурія. На Раків чекають розчарування в любовній сфері, які можуть зруйнувати навіть міцні стосунки. Астрологи радять шукати порятунку в роботі, але не розпочинати нових проектів – на них чекає фіаско.

Стрілець

Квітень принесе різноманітні неприємності Стрільцям. Вони зіткнуться з нестачею грошей, конфліктами та непорозуміннями з колегами та начальством, а вишенькою на торті стануть інтриги друзів. Представники цього астрологічного символу опиняться на межі депресії. Примітно, що в цей непростий час на любовному фронті все буде гаразд.

Діва

Травень змусить Дів орати, як кінь, щоб досягти хоч якогось результату. Астрологи рекомендують не піддаватися розчаруванню і йти вперед, незважаючи ні на що. Звичайно, доведеться зібрати всю волю в кулак і бути рішучими, але відмовлятися від своїх цілей не варто.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку, яким у березні пощастить у коханні.