RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Потрібно правильно розставити пріоритети: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Професійний астролог Надія Борова розповіла про те, кому цього тижня потрібно виявити обережність, а кому – сміливо розпочинати нові справи.

Про це повідомляє сайт Realist.online.

Овен

Овнів чекає двоїстий тиждень. З одного боку, Сонце в Рибах для них є проблемою, і це позначається на самопочутті та працездатності. З іншого боку – може стати більше роботи, яку ви хотіли би робити з великим задоволенням. Астролог рекомендує не піддаватися почуттю провини через те, що щось не вийшло.

Телець

Проблеми на роботі поки не мають наміру залишати вас. Більше того, ви опинитеся під "ковпаком". Будь-які зміни, вимоги, нововведення в роботі сприймаються вами негативно, як посягання на особистість. В результаті, ви робитимете все повільніше, а втомлюватися - куди швидше.

Близнюки

Життєві потреби Близнюків у цей період як ніколи залежить від соціуму. Спокій і стабільність у цій сфері діє на вас благотворно, а хитання призводить до панічних атак. Тому в найближчі сім днів вам особливо варто дотримуватися інформаційної гігієни. Читайте лише перевірені джерела та перевіряйте все прочитане чи почуте.

Рак

Ракам потрібно опиратися на досвід та використовувати можливості практично онлайн. Ці дні будуть дуже динамічними, не переживайте, якщо щось упустили, у цей період така можливість буде не одна. Астролог радить дотримуватися режиму суворої економії, не варто піддаватися емоціям, сподіваючись швидко розбагатіти. Будь-яка інвестиція має бути точно прорахована.

Лев

Найближчий тиждень сприяє розвитку контактів, можливості на роботі можуть розширитися. Левам можуть надати доступ до ресурсів або компанії, або інвестора, але для цього вам потрібно мати те, що хочуть придбати. Якщо ви хочете представити продукт, послугу, викладацький курс, знайти під це інвесторів, це просто ідеальний час. А ось кредити краще у цей період не брати. Кошти повинні бути тільки на інвестиції, якщо це інвестиції у себе. Наприклад, – навчання.

Діва

Якщо у вас є необхідність відстоювати свою правду та кордони, свою точку зору, то цей тиждень – дуже вдалий період. До того ж, у вас можуть з'явитися вагомі причини для цього. Окрім того, у вас буде підтримка. У особистих стосунках у кожного своя правда, і поки що у вас не буде точок дотику для того, щоб схилити на свою позицію близьку людину.

Терези

У Терезів триває непростий час, коли навколишнє середовище сильніше, ніж ваше протистояння. Потрібно довіритися людям і звести до мінімуму конфлікти з іншими. Тільки тоді з'явиться підтримка і ви навіть отримаєте вигоду для себе. Основні сфери, які вас турбують, або потребують підвищеної уваги - дім, літні родичі, здоров'я.

Скорпіон

У вас можуть з'явитися ілюзії про знання та розуміння реальності, але насправді ви вже не володієте реальною ситуацією і життя втекло вперед. Вам потрібно поповнити знання у галузях, необхідних для роботи. В іншому випадку ви можете втратити дохід і навіть роботу.

Стрілець

Було б добре скоротити публічність, менше хвалитися своїми досягненнями та успіхами. Намагайтеся робити ухил не на особистість, а на рід діяльності. Наполеглива самореклама та "успішний успіх" дратуватиме і викликатиме негатив у потенційного клієнта.

Козеріг

Цей тиждень ідеально підходить для прориву. Можливо, ви застрягли в одному емоційному або життєвому стані, і це діяло на вас гнітюче. Ловіть можливість щось змінити, перейти на якісно інший рівень, наприклад, змінити роботу, попросити підвищення або розширити свій бізнес.

Водолій

Якщо у вас є необхідність отримати інвестиції, або розширити бізнес, з кимось об'єднатися, то саме зараз слід розглядати подібні пропозиції. Вони будуть вигідні вам більше, ніж партнерам, ви можете диктувати свої умови. Крім того, якщо ви хочете виграти суперечки, наприклад, у суді, то у вас зараз вигідніша позиція, ніж у опонентів.

Риби

Ці сім днів досить якісно підсвітлять ті навички, які треба буде засвоїти. Це можуть бути нові вміння чи знання. Щось таке, що знадобиться на тривалий час. Можна виправляти старі помилки, завершити проекти, передавати знання, досвід, справи.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, кому у березні пощастить у любовних справах.