RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Улюбленці Всесвіту: до трьох знаків Зодіаку доля особливо прихильна

Астрологи запевняють, що є знаки Зодіаку, до яких доля особливо прихильна. У списку щасливчиків: Близнюки, Діва та Стрілець.

Про це пише УНІАН.

Близнюки

Як стверджують астрологи, цьому знакові Зодіаку багато в чому щастить і без особливих старань. Саме Близнюки вважаються улюбленцями Всесвіту. Все життя доля дає їм масу можливостей, при цьому оберігає від негараздів та розчарувань. Вони спритні і здатні вийти з будь-якої складної ситуації. Вважається, що у Близнюків життя складається найлегше.

Діва

Цей знак наділений старанністю. Ця якість і дозволяє досягати багато чого в житті. Діви вирізняються впевненістю, цілеспрямованістю та працелюбністю. У кар'єрі майже ніколи не буває промахів, як і на особистому фронті. Доволі мудрий знак, який може допомогти іншим вдалою порадою.

Стрілець

Цей знак - великий оптиміст. Кожна ситуація для них має плюси, а в людях прагнуть бачити тільки хороші сторони. Які б випробування не були, як і падіння - все одно залишаться позитивними і добродушними. Стрільці оточують себе подібними людьми, які несуть позитивну енергію.

Нагадаємо, що астрологи назвали знаки зодіакального кола, для представників яких весна стане найгіршим сезоном 2022 року.