RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Тигр щедро озолотить три знаки - березень обіцяє їм успіх та багатство

Початок весни у багатьох асоціюється з новими надіями та світлим поглядом на майбутнє. При цьому для багатьох людей ці надії пов'язані безпосередньо з їхньою стабільністю та матеріальним благополуччям. Але, на жаль, рік Тигра принесе не всім. У березні 2022 року багатство та фінансова незалежність світять не всім.

Портал "Біл Новини" опублікував топ-3 знаки з китайського гороскопу, на які чекає багатство в перший місяць весни 2022 року.

Пацюк

Люди, народжені цього року, зуміють у березні значно примножити свої доходи. Щури зуміють проявити свої приховані таланти і задіяти максимум свої. Через війну вони зможуть значно примножити свої доходи.

Бик

Більшість людей, що народилися в рік Бика, мають виняткову сумлінність і чесність. У березні вони зможуть отримати з цього матеріальну вигоду. Вони зможуть довести будь-яку справу до кінця.

За рахунок цього Бики зможуть домогтися підвищення на роботі та призначення на керівну посаду.

Собака

Працьовитості людям, які народилися цього року, займати не доводиться. Собаки старанно трудяться, вирішують всі завдання, які постають перед ними. Їхній кар'єрі це завжди йде на користь, але в березні 2022 року ситуація дещо зміниться.

Усі досягнення Собак бачитиме начальство, відзначатиме їх. Це дозволить їм і премії отримувати, і піднятися кар'єрними сходами, де оклад буде набагато вищим за той, який вони мають зараз.

Раніше ми також повідомляли, що до трьох знаків Зодіаку доля особливо прихильна.