RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Роздратувати їх майже неможливо: топ-4 найбільш тихих і спокійних знаків Зодіаку

Іноді вміння зберігати спокій і холоднокровність у певній ситуації може зіграти на руку людині або навіть врятувати життя. На думку астрологів, темперамент, окрім інших факторів, залежить також від знаку Зодіаку.

Які представники гороскопу найспокійніші розповідає “Апостроф” із посиланням “Astrogika.ru”.

Телець

Представники цього знаку Зодіаку рідко влаштовують сварки, не люблять конфлікти і вирішують ситуацію мирним шляхом. Зіткнувшись із серйозними проблемами, вони заспокоюються, очікують, коли пройдуть емоції, чітко продумують стратегію і лише після цього починають діяти – повільно, але впевнено. Якщо Тельця спробувати вивести з себе, він, швидше за все, "закриється в будиночку", але тому, кому це вдасться, буде непереливки - представники цього знаку Зодіаку в гніві страшні.

Терези

Народжені під сузір'ям Венери, представники цього знаку Зодіаку люблять гармонію у всьому, ніколи не стають ыныцыаторами конфліктів і намагаються розняти сварки, якщо стають свідками зіткнення. У стресових ситуаціях вони ніколи не рубають з плеча, а повільно обдумують ситуацію і беруть тайм-аут для її обмірковування. Терези надають перевагу спокійного, розміреному життю, а від проблем воліють просто абстрагуватися.

Діва

Дівами керують далеко не емоції, а раціональність і холодний розум, що дозволяє їм залишатися спокійними у будь-якій ситуації. Зіткнувшись із серйозною проблемою, представники цього знаку спочатку впадають у паніку, але потім концентруються, збираються з силами та знаходять оптимальний вихід із ситуації. Діви намагаються уникати конфлыктів і ніколи не вступлять в нього, якщо це невигідно.

Козеріг

Спокій, врівноваженість і впертість – основні якості Козерогів. Вони настільки незворушні, що часом їх звинувачують у байдужості. З конфліктних ситуацій виходять голосно і демонстративно – просто грюкнувши дверима, вони залишають співрозмовника наодинці зі своїми емоціями. Думка оточуючих Козерогам не цікава, вони воліють діяти так, як вважають за потрібне. Проблеми вони теж вирішують спокійно, не впадаючи в істерику, а якщо стикаються з неприємностями в особистому житті, вважають за краще з головою поринути в роботу, поки все не вирішиться само собою.

Раніше ми писали, для яких знаків Зодіаку весна стане найгіршою порою року.