RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Росія почуватиметься дико погано: астролог назвала найжахливіший час для Кремля

Країна-терорист Росія незабаром ввійде в період тотальний поразок та занепаду, що може спровокувати серйозну агресію Кремля - існує ймовірність використання ядерної зброї проти США.

Такий прогноз дала авторка каналу Irina Astrology Horoscope.

Найскладнішим періодом для країна-агресора стане кінець квітня та травень.

"Росія в період з кінця квітня і весь травень почуватиметься дико погано. Настільки погано, що вона може розв'язати нову світову війну. І найбільша ймовірність початку такої війни з використанням ядерної зброї – це травень-липень. Ця війна буде цілком згубною для Росії ", - попереджає астрологиня.

Вона не виключає можливість використання ядерної зброї Росією, спрямованої на США, оскільки вищезазначений період виявиться надскладним і для Кремля, і для всього світу.

"Якщо Росія і застосує ядерну зброю, то не на території України. Це можуть бути США, оскільки в їхній натальній карті йде повернення Плутона, який відповідає за ядерну війну. 13 квітня він сповільнюється, 29 квітня переходить у транзитну фазу", - пояснює Ірина.

Останній місяць весни та початок літа буде важким у глобальному плані.

Раніше "Апостроф" писав прогноз астрологині про те, що листопад та грудень поточного року будуть для України сприятливими, оскільки в цей період існує велика ймовірність остаточної перемоги нашої держави.