RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Зірки обіцяють поворот у житті: у квітні чотири знаки Зодіаку чекають різкі зміни

Життя влаштоване таким чином, що чорну смугу обов'язково змінює біла. Квітень обіцяє кардинальні зміни зі знаком плюс Ракам, Стрільцям, Козерогам та Рибам.

Про це астропсихолог Валентина Віттрок розповіла ТСН.

Рак

Представники цього знаку Зодіаку закінчать радикальну зміну кола спілкування – остаточно позбавляться старих друзів та приятелів та знайдуть однодумців, які відповідають їхньому поточному рівню.

Стрілець

Народжені під цим сузір'ям зможуть значно покращити свої житлові умови. Особливо це стосується Стрільців, які втратили житло через війну в Україні. Найімовірніше, їм доведеться у квітні займатися оформленням документів із цього приводу.

Козеріг

За словами астролога, представники цього символу поїдуть за кордон. Але вони не збираються чекати там, поки в Україні настане мир, а влаштовуватимуться всерйоз і надовго. Крім того, їхню рідкісну працелюбність оцінять у будь-якій країні, тому проблем з працевлаштуванням не передбачається.

Риби

Зірки обіцяють Рибам значні успіхи у бізнесі. При цьому більшу частину прибутку представники цього знаку Зодіаку жертвуватимуть на благодійність, що покращить їх карму

Раніше астролог розповіла, коли Україна може здобути перемогу – повернути окуповані території та отримати репарації від Росії.