RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

27 травня

Всі новини

Хід війни кардинально зміниться: астролог назвав переломні дати

У період 15-16 квітня хід російсько-української війни кардинально зміниться. Цьому передуватимуть активні бої українських Збройних Сил з російськими окупантами на Донбасі - українців намагатимуться взяти у кільце.

Про це розповів астролог Дмитро Урантус.

Він попереджає, що ситуація ускладниться на лінії Харків - Гуляйполе, по якій ідуть міста Чугуїв, Барвінкове, Близнюки та Лозова. Також обстріли та запеклі бої з великою ймовірністю йтимуть у Павлограді, Петропавлівці, Першотравенську, Васильківці, Покровці Дніпропетровської області та на Запоріжжі – у Гуляйполі та Пологах. Окрім цього, під ударом будуть населені пункти Донбасу - на них чекають серйозні руйнування.

"Думаю, там буде дуже небезпечно, будуть обстріли та руйнування, не залишайтеся там. Не знаю, що сказати за Маріуполь, на жаль, шансів мало...", - пише Урантус.

Водночас він зауважив, що географічна довгота Маріуполя збігається з довготою Москви, тому в квітні в останній почнуться руйнівні політичні процеси, результат яких світ побачить у серпні.

"Руйнування та вбивства в Маріуполі, окупація Донецька, обов'язково позначаться на Москві. Енергія йде лініями магнітних полів, а міста знаходяться на одній лінії, на одній довготі. І в результаті, немов по невидимих проводах, все зло і біль повернуться до Москви. Це кармічний зв'язок між цими містами", - прогнозує астролог.

Дмитро Урантус нагадав про з'єднання Юпітера і Нептуна в Рибах - під час нього Росія програла Кримську війну і була змушена підписати невигідний для неї Паризький мирний договір, котрий визначив політичний устрій Європи до 1871 року.

"Думаю, схожа історія повториться і в 2022 році. Крім того, цей аспект призведе до дуже великої інфляції в Росії і її міжнародної ізоляції", - сказав він.

До того ж при поєднанні Венери та Юпітера в Рибах буде надія на укладання мирного договору вже в травні.

Раніше астрологиня прогнозувала, що найгірші часи для країни-агресора Росії настануть у період з кінця квітня та в травні. Саме тоді на неї чекають тотальні поразки та занепад.