RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Наближається коридор затемнень: астролог попередив про небезпечний період навесні

Астрологи попереджають про небезпечний період - наближається коридор затемнень.

Про це розповів астролог Ігор Нехаєв на своєму каналі в YouTube.

За його словами, з 5 квітня склалась планетарна війна Марса та Сатурна, які розійдуться 7 квітня і стане дещо легше. Проте деякі дні будуть ще доволі напружені. Можливі протистояння та конфлікти.

"Енергія війни ще лишається, при тому, в усіх сферах життя. Ми маємо зберегти спокій та витримку всередині себе. Важкий пік вже позаду, ми його пережили. 7 квітня Марс перейде у знак Водолія та вони розійдуться з Сатурном. Ми будемо відчувати полегшення", - каже фахівець

При цьому він зауважив, що після цієї дати буде послаблення воєнних дій і войовничість потроху спадатиме. І вже 8 квітня Меркурій, який відповідає за логіку, переговори, інформацію, комунікації, мову, вийде зі свого знаку падіння. З'явиться шанс знайти порозуміння.

Знаковим буде перехід 14 квітня Юпітера, планети, що відповідає за мир, у свій знак Риби. Це планета милосердя та божої підтримки. Тому ситуація буде покращуватись. Проте все не відбудеться швидко, воєнні дії мають поступово припинитись.

Астролог застерігає, що черговий небезпечний момент очікується з 30 квітня по 16 травня - коридор затемнень. Він може затьмарити розум і можуть бути ухвалені помилкові рішення.

"Ці два тижні можуть додати проблем, однак найважчу фазу ми вже пройшли, вона позаду. Ці періоди мають вже нам допомагати, ситуація покращуватиметься", - додав він.

Раніше ми писали, що у період 15-16 квітня хід російсько-української війни кардинально зміниться.