RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Потопатимуть у грошах у 2022 році: названо трьох щасливчиків по гороскопу

Рік Тигра зможе суттєво вплинути на фінансове становище багатьох людей. А трьом знакам зодіаку набагато простіше розбагатітиме, ніж іншим, і вони зможуть серйозно збільшити свій стан.

Про це повідомляє RSUTE.

Телець

Астрологи відзначають, що за своєю натурою представники цього знака Зодіаку відрізняються ощадливістю та здатністю створювати умови для відмінного заробітку. За їхнім прогнозом, у рік Тигра Тельцям вдасться збільшити доходи за рахунок інвестицій, відкриття власного бізнесу або додаткової роботи. Крім того, тим, хто народився під цим знаком, вдасться реалізувати свої таланти і отримати за це хороші гроші. Астрологи рекомендують цим людям скласти план дій на майбутнє, щоб уникнути зайвих видатків та зберегти сімейний бюджет.

Лев

Леви зможуть збалансувати свої фінансові зобов'язання завдяки впливу Юпітера. У них вдасться розплатитися зі старими боргами. Згідно з астропрогнозом, представники цього знака зможуть зробити вдалі покупки і вкластися в якийсь прибутковий проект. Більше того, на думку фахівців, наприкінці року на Львів чекає багатий прибуток і нові ідея для розвитку власного бізнесу.

Діва

Астрологи розповіли про те, що протягом усього року Тигра ці люди зможуть радіти фінансовому достатку. Вплив Сатурна принесе Дева нові можливості для працевлаштування. Незважаючи на можливий ризик, вони стануть дуже прибутковими. Фахівці вважають, що велику роль в успіху Дів у фінансовій сфері гратимуть їхня цілеспрямованість, наполегливість та організованість. Водяний Тигр цінує ці якості і щедро винагородить тих, хто народився під цим знаком

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав 4 знаки Зодіаку, які не "дружать" із грошима.