RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Витрачають на різні нісенітниці: топ-4 знаки Зодіаку, які не "дружать" з грошима

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які володіють якостями, необхідними, щоб бути багатим, і розповіли про представників гороскопу, які не вміють планувати бюджет і часто сидять без грошей.

Про це пише Uznayvse.

Близнюки

Вони без кінця просять грошей у борг, тому що не вміють розумно їх витрачати. Їм не знайоме слово "економія" і скільки б грошей у них не було, їх витрати завжди більші за доходи. Однак вони не страждають від нестачі грошей і, відповідно, не роблять висновків.

Рак

Раки емоційні та легко піддаються раптовим поривам. Всі свої гроші вони витрачають, причому між сплатою кредиту та покупкою нового телефону завжди оберуть друге. Вони легко дають гроші у борг і не переживають, якщо їх не повертають.

Лев

Леви звикли жити на широку ногу та не люблять відмовляти собі. Якщо гроші скінчилися, вони братимуть кредити і влазитимуть у борги аби купити все, що хочеться. Водночас, Леви дуже щедрі і коли мають гроші, вони платять за всіх.

Стрілець

Ці люди схильні вплутуватися в грошові авантюри та програвати останні гроші. Стрілець марнотратний і живе не за коштами. Крім того, представники знака просто не вміють накопичувати гроші і вважають за краще витрачати їх тут і зараз.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповідали, яким знакам Зодіаку пощастить з грошима в 2022 році.