RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Незважаючи на всі труднощі: травень може стати одним із найщасливіших місяців для трьох знаків Зодіаку

Ця весна видалася дуже важкою для українців через повномасштабну війну з російськими окупантами, але життя триває і останній місяць весни стане щасливим для трьох знаків Зодіаку.

Про це пише "Главред".

Телець

Для Тельця травень буде успішним насамперед у робочій та грошовій сферах. Представники знаку зможуть покращити своє матеріальне становище. Їхні здібності та зусилля оцінить начальство, можливе підвищення зарплати чи премія. Багато хто зможе піднятися вгору кар'єрними сходами, здійснити важливі покупки. Тельці стануть справжнім магнітом для грошей.

Лев

Леви зміцнять своє матеріальне становище, проте тільки в тому випадку, якщо уникнуть спокуси марнотратства. Крім того, багатьом представникам знаку щаститиме і в особистому житті. Вільні Леви можуть зустріти свою долю, а ті, хто вже у стосунках – насолоджуватимуться любов'ю та гармонією.

Діва

Особливо успішними стануть представники знака, які займаються творчістю. Ці люди зможуть максимально розкрити свої таланти та здібності, а їхні захоплення почнуть приносити непогані гроші. Хороший період у травні настане і у стосунках – особливо для тих, хто виявить креативність та винахідливість.

Раніше "Апостроф" публікував гороскоп на травень для кожного знака Зодіаку.