RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.22
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.22
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 червня

Всі новини

Кого в травні чекає успіх, гроші та кохання: гороскоп для кожного знака Зодіаку

Для багатьох представників зодіакального небосхилу в травні найкраще скластися ситуація в любовному плані. Крім того, останній весняний місяць обіцяє великий успіх представникам деяких знаків Зодіаку.

Про це повідомляє "Главред".

Овен

Овнам травень принесе успіх у багатьох сферах. Людям, які шукають роботу, доведеться багато працювати, щоб досягти поставленої мети. А ось у фінансових питаннях може збільшитись напруга, доведеться чітко планувати бюджет, щоб виключити порожні витрати. Овни, що працюють, отримають просування по службі, і це принесе їм фінансовий успіх. Через транзит Сонця у другому будинку у другій половині травня є шанси раптового збільшення доходів. На здоров'я у квітні представника цього знаку Зодіаку не скаржатимуться. Всі хронічні хвороби відступлять, а дрібні проблеми можна буде швидко вирішити, якщо вчасно звернутися по допомогу до фахівців.

Телець

Третій місяць весни буде вдалим для Тельців. Вони отримають хорошу нагороду за власну наполегливу працю завдяки присутності Сатурна, управителя десятого будинку. У професійній діяльності має великий успіх. У фінансовому плані це буде період, повний злетів та падінь. Початок травня буде не дуже сприятливим через ретроградний рух Меркурія, Тельцов можуть підстерігати незаплановані витрати. Крім того, частину коштів доведеться витратити на вирішення проблем із здоров'ям. У другій половині місяця ситуація покращиться і вони зможуть отримати фінансову вигоду. Ймовірно поява нових джерел заробітку, зокрема і секретних. Цей час буде добрим для любовного життя. Сімейним людям усміхнеться успіх. Особисте життя під керуванням Меркурія тішитиме, не залишаючи місця для скандалів та з'ясування стосунків, союз стане міцнішим. У першій половині місяця у Тельців можливі проблеми із серцево-судинною системою.

Близнюки

У професійному плані Близнюків у травні чекає удача. Не виключено не лише підвищення, а й інтриги та заздрість конкурентів, які можуть бути незадоволені вашим становищем. Однак, Близнюки можуть залишити недоброзичливців далеко позаду. У першій половині травня потрібно стримати витрати, щоб не підкосити бюджет. Проте цього місяця Близнюки зможуть розраховувати на зростання доходів. У сімейному житті все буде спокійно, хоч у парі можуть виникати розбіжності. Можливо, другій половинці бракуватиме уваги. Правильне розподілення домашніх обов'язків допоможе обійти гострі кути та відновити світ у відносинах. Здоров'я радуватиме, недуги відступлять. Деякі представники знаку можуть відчувати втому та стрес. Потрібно дотримуватися балансу між роботою та відпочинком, щоб уникати перевтоми.

Рак

Цей місяць буде неоднозначним для людей, які народжені під знаком стихії води. Складним другий місяць весни буде у професійному плані. Потрібно уникати будь-яких конфліктів із керівництвом, це може обернутися серйозними проблемами. Непросто доведеться і тим, хто перебуває у пошуках роботи. У першій половині місяця можливі незаплановані витрати. Пізніше ситуація з фінансами покращиться, і фінансовий успіх усміхнеться вам. Продумані інвестиції можуть принести вам користь у майбутньому. Варто зосередитись на довгострокових проектах, які можуть принести прибуток у майбутньому. У справах любовних у Раків можливі злети та падіння. У плані здоров'я збільшується ризик травматизму, слід виявити максимальну обережність водіям.

Лев

У травні Леви можуть розраховувати на успіх у професійній діяльності. Роботи додатися, але завзяті старання не залишаться непоміченими. Водночас витрати збільшаться. Потрібно замислитися над плануванням бюджету, щоб уникнути непотрібних витрат і наростити "подушку безпеки" на випадок непередбачених обставин. Венера і Юпітер у восьмому будинку і прихід Марса в цей будинок у другій половині місяця створять вам шанси на приховане багатство. Цей місяць буде сприятливим для представників знаку у питаннях особистого життя. Суперечки та розбіжності будуть короткочасними та не зможуть перерости у великий скандал. У травні Левам слід звернути увагу на стан здоров'я очей.

Діва

Травень буде успішним для Дів з погляду кар'єри. Початок місяця буде сприятливим у професійній діяльності. Ваші старання будуть відзначені і ви зможете зміцнити свої позиції. Ваші цілеспрямованість та завзятість допоможуть досягти поставлених цілей. У другій половині дня настає сприятливий час для пошуку роботи. Не виключені солідні надходження з несподіваних джерел. У травні любовне життя Дів буде дуже стабільним. Важливо виявляти делікатність у розмові з другою половинкою, будь-яке необережне слово може образити коханих. У третьому місяці весни самопочуття не підведе Дів. Варто приділити увагу правильному харчуванню, щоб зміцнити імунітет.

Терези

"Прокази" Юпітера можуть викликати труднощі у професійній діяльності Терезів. Можливі кардинальні зміни на робочому місці, які торкнуться вас. Варто виявляти обережність у спілкуванні з колегами. Будь-яке слово може бути використане проти вас. Ситуація у фінансовому плані буде стабільною, проте варто уникати необов'язкових витрат.

Для сімейних пар місяць може завдати деяких хвилювань. Розбіжності періодично виникатимуть між подружжям, важливо намагатися шукати компроміси, які допоможуть досягти порозуміння. У травні здоров'я не турбує представників повітряного знака. Однак потрібно не забувати про регулярні медичні огляди та правильне харчування. У другій половині травня існує ризик нервового перенапруги. Потрібно більше відпочивати та проводити час на свіжому повітрі.

Скорпіон

Скорпіон досягне успіху в різних сферах життя в травні 2022 року, але в той же час йому, можливо, доведеться зіткнутися з труднощами. У вас можуть бути сварки з колегами через повний аспект Сатурна в десятому будинку, і є ймовірність, що ваш імідж може бути заплямований. У той же час, до кінця місяця ваша репутація може бути відновлена і колеги дослухаються до вашої думки. Фінансове становище порадує стабільністю і з'явиться можливість нагромадження. Між закоханими буде велика любов і прихильність, і припиняться всілякі колишні непорозуміння. Не виключена пропозиція руки та серця. У відносинах з партнером можна обговорювати будь-які проблеми, така розмова до душі лише зміцнить ваш союз. У Скорпіонів можуть виявитися проблеми зі шлунково-кишковим трактом, підвищується ймовірність харчових отруєнь. Також можуть виявитися проблеми з тиском. Збільшується ризик травмування.

Стрілець

У професійній діяльності Стрільців можуть виникнути труднощі. Справи, які ви довго відкладали у довгу скриньку, нагадають про себе. Вирішення цих проблем займе багато часу та сил. Можна розраховувати на підтримку найвпливовіших людей. У травні варто контролювати витрати та включити режим економії. Накопичення допоможуть вам почуватися впевненіше. У центрі уваги цього місяця очі, ноги та зуби. Щоб запобігти проблемам зі здоров'ям, потрібно в цей період пройти медичне обстеження.

Козеріг

Козероги у травні можуть розраховувати на успіхи у професійній діяльності. Начальство визнає ваші заслуги і це може позначитися на вашому доході на краще. У першій половині місяця можна розраховувати на повернення старих боргів та грошові надходження. Грошова удача посміхнеться тим Козерогам, які раціонально розпоряджаються грошима та вміють заощаджувати. Представникам символу стихії землі необхідно приділити увагу здоров'ю очей. Також постійний стрес може спровокувати нервову перенапругу. Помірні фізичні навантаження та прогулянки на свіжому повітрі допоможуть стабілізувати психіку.

Водолій

У травні удача на боці тих, хто перебуває у пошуках роботи. Ви зможете знайти додаткове джерело заробітку або влаштуватися на компанію з хорошими умовами праці. Всі ваші зусилля щедро окупляться. Ви зможете зміцнити ваше фінансове становище. У другій половині місяця можливі непередбачені витрати, тому варто раціонально розпоряджатися грошима та уникати марнотратства. У цей період ви відчуєте себе більш прив'язаними до свого партнера, романтика на піку. Відносини стануть серйозними, і ви можете подумати, щоб зв'язати себе узами шлюбу. Це слушний час для пропозиції руки і серця. Астрологи рекомендують Водоліям у травні забути про тривалі поїздки, зростає ризик травм. Необхідно уважно ставитися до свого психічного здоров'я, постійний стрес може перерости в депресію. Проводьте менше часу перед телевізором та в телефоні, віддаючи перевагу активному відпочинку.

Риби

Риби зможуть домогтися визнання своїх заслуг начальством та підвищити свій авторитет. Не виключено підвищення кар'єрними сходами. Сприятливий період для пошуку нової роботи, перед вами відкриваються добрі перспективи. Фінансова ситуація потішить регулярними доходами. Однак не виключено, що ваші витрати зростуть. Зірки радять у травні не брати в борг та зв'язуватися з кредитними організаціями. У житті сімейних пар настає час порозуміння. У травні Рибам потрібно уважніше поставитися до свого психічного здоров'я. Захищайте себе від негативу та тривог, більше проводьте часу з рідними та близькими, обмінюючись позитивними емоціями. Суглоби – слабке місце.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, на кого очікує багатство цього року.