RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

Всі новини

Меркурій з'єднається з Головою Медузи Горгони: гороскоп на тиждень для жителів прифронтової зони

26 квітня Меркурій з'єднається з дуже поганою зіркою марсіанської природи - Алголь, яку називають Голова медузи Горгони. З 26 по 30 число - час вирішальних битв у війні з російськими окупантами, астролог розповіла, що чекає на жителів прифронтових зон.

Про це розповіла професійний астролог Надія Борова у гороскопі на Realist.online.

Вона наголосила, що цього тижня може з'явитися багато складної, неправдивої та агресивної інформації.

Овен

Весь тиждень високий ризик завдати шкоди своєму здоров'ю через власну недбалість або неуважність. При можливості – краще працювати віддалено. Астролог попередила Овнів, що категорично не варто використовувати ресурси інших для власної вигоди.

Телець

З вини самого Тельця з ним нічого не станеться, важливо дотримуватись звичайних для воєнного часу заходів безпеки - не нехтувати повітряною тривогою. Тим, хто перебуває у зоні інтенсивних боїв чи ракетних ударів, краще евакуюватися – простір сприятиме цьому.

Близнюки

Почуття небезпеки у представників знака притупилося, багато хто з них схильний ігнорувати попередження. Крім того, багатьох Близнюків накрило почуття апатії. Астролог радить зібратися та докласти максимум зусиль для збереження свого життя.

Рак

Імовірність постраждати фізично особливо висока в період із 25 – 26 квітня. Не варто нехтувати сигналами тривоги. Тим, хто займається волонтерською діяльністю, потрібно обирати максимально безпечні маршрути.

Лев

Високим є ризик травм, що супроводжуються кровотечею. Тим, чиє місто знаходиться під ракетним обстрілом, або атаками "градів" і "смерчів", у разі повідомлень про повітряну тривогу, необхідно негайно переходити в укриття.

Діва

Тиждень буде досить небезпечним – астролог радить зберігати тверезу голову та скористатися всіма доступними засобами для захисту. У моменти, коли охоплює паніка, занепокоєння та страх – варто прийняти заспокійливі засоби.

Терези

Хоча особливих вражаючих факторів немає, не виключена небезпека захворіти. Запобіжні заходи - звичайні. Крім того, не варто перебувати у місцях великого скупчення людей. Якщо прийшли по гуманітарну допомогу, а там велика черга – краще відкласти це на потім.

Скорпіон

Представники знака перебувають у двоякому положенні - з одного боку, вони захищені, можливо, перебуваючи в умовно менш небезпечному місці, але з іншого боку є небезпека несприятливих випадків. Найкраща лінія поведінки – адекватно ситуації.

Стрілець

Тим, хто залишився без роботи, треба знайти собі заняття - волонтерство, просто допомогу літнім людям або тваринам. Основна потреба Стрільця зараз – бути корисним. Це допоможе уникнути багатьох психологічних проблем у майбутньому.

Козеріг

Тиждень буде не просто важким – він може стати справжньою боротьбою за виживання з пошуком ресурсів, їжі, води, безпечного місця. Якщо є можливість виїхати в безпечніше місце – краще нею скористатися.

Водолій

Основне завдання представників знака цього тижня – зберегти своє майно. Крім того, важливо уникати марнотратства, витрачати гроші тільки на те, що необхідно. Тим, хто залишився без роботи – треба шукати можливості заробітку.

Риби

Риби можуть раптово відчути себе героєм, що може негативно вплинути на їхнє життя - навіть якщо зараз не стріляють, небезпека залишається високою. Астролог закликає до обережності - це допоможе не потрапити в неприємності з власної вини.

Як розповідав "Апостроф", 30 квітня відбудеться сонячне затемнення в десятому градусі Тельця, яке стане початком коридору затемнень. Австралійський астролог Анжела Перл розповіла, як це позначиться на кожному знаку Зодіаку .