RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

31 травня

Всі новини

Фінансовий крах чи бурхливий роман: як сонячне затемнення 30 квітня позначиться на всіх знаках Зодіаку

30 квітня 2022 року відбудеться сонячне затемнення в десятому градусі Тельця, яке стане початком коридору затемнень. У цей період, який завершиться 16 травня після місячного затемнення у Скорпіоні, слід виявляти обережність.

Про це розповіла австралійський астролог Анжела Перл.

Овен

На представників цього знаку Зодіаку чекають зміни у сфері фінансів. Можливий раптовий прибуток, нова робота або звільнення. Відкриється вікно можливостей переходу на інший рівень доходів.

Телець

У народжених під цим сузір'ям зміни торкнуться стосунків. Є ймовірність як весіль чи нових романів, так і розлучень. Загалом може змінитися коло спілкування та імідж.

Близнюки

У Близнюків затемнення відбудеться у 12-му будинку гороскопу, який пов'язаний із самопізнанням, ізоляцією, еміграцією. Представники цього астрологічного символу можуть стати самітниками. Є ризик потрапити до лікарні.

Рак

За словами астролога, Раки можуть зайнятися онлайн-бізнесом та також поміняти своє коло спілкування. Деякі друзі підуть з поля зору, зате з'являться нові – дуже яскраві та цікаві.

Лев

У Львові затемнення відбудеться в десятому будинку гороскопа, який відповідає за кар'єру, статус, ціль у житті. Можливе підвищення, зміна керівника чи навіть країни. Також відбудуться події, пов'язані з людьми, які є для вас авторитетом.

Діва

У житті представників цього астрологічного символу слід чекати на подорожі або навіть еміграцію. Події торкнуться теми освіти. Також у період коридору затемнень вирішаться судові процеси.

Терези

Зміни, пов'язані з коридором затемнень, у Терезів будуть стосуватися сфери фінансів. Це може бути повний фінансовий крах або несподіваний прибуток, отримання спадщини. Все залежатиме від бекграунду, з яким ви прийшли до затемнення.

Скорпіон

У Скорпіонів дія астрологічного явища сфокусується на секторі шлюбу, стосунків, кохання. Астролог пророкує якісь незвичайні стосунки з людиною, що максимально відрізняється від вас – іноземцем, іновірцем, з великою різницею у віці. Угоди краще укладати до 10 травня.

Стрілець

Представникам цього знаку Зодіаку слід готуватися до радикальних змін у професійній сфері, а також звернути увагу на здоров'я.

Козеріг

У народжених під цим сузір'ям домінуватиме тема кохання. Також астролог обіцяє несподіваний подарунок та новини щодо дітей. Якщо скласти все це разом, очевидно, коридор затемнень принесе вагітність. Також у Козерогів може з'явитися нове хобі.

Водолій

Затемнення відбудеться у четвертому будинку гороскопу. Це сектор місця проживання, домівки, міста, сім'ї. Астролог попередила, що у вас можуть виникнути проблеми із почуттям захищеності. Можливий переїзд чи поява нового члена сім'ї.

Риби

Події у житті Риб будуть пов'язані з поїздками, спілкуванням та іноземними мовами. Комусь навіть доведеться переїхати.

Раніше астролог назвала найнебезпечніший період війни в Україні.