RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Спроможні на страшні вчинки: п'ять знаків Зодіаку у гніві перетворюються на "звірів"

Астрологи застерігають, що певні знаки Зодіаку доволі небезпечні у гніві, здатні на страшні вчинки, про які потім шкодуватимуть. Йдеться про знаки: Овен, Терези, Діви, Лев та Риби.

Так вважають португальські астрологи, пише видання Notícias ao Minuto.

Овен

Представники цього знака доволі імпульсивні. У них певна особливість - спочатку діяти, а потім думати, що наробили. Загалом Овни "вибухонебезпечні". У сварці можуть бути агресивними, проявляючи не найкращі якості характеру. Вони дуже наполегливі, завжди домагаються свого, проте найменша дрібниця може викликати у них сказ.

Терези

Знак, на перший погляд, загалом врівноважений, прагне до гармонії, проте це лише "маска". Адже, коли у житті щось йде не за планом чи коли їх обманули, то вони можуть бути вкрай розлюченими. Народжені під знаком Терезів користуються правилом: "Помста - страва, яку подають холодною".

Діва

Це справжні перфекціоністи, здатні досягнути великих висот у кар'єрі, проте їх виводить недосконалість цього світу. Дівам властиво бути агресивними, критикувати навіть своїх близьких, що призводить до конфліктів у родині. Ніколи не забувають образ і помстяться завжди тому, хто зачепив почуття.

Лев

Цей знак любить бути в центрі уваги, заради цього може йти "по головах". Їм неважливі почуття інших, здатні на будь-які підлості для досягнення бажаних цілей. Брехня для Левів – це тільки спосіб отримати бажане. Астрологи застерігають, що потрібно бути з представниками цього знака вкрай обережними.

Риби

Риби вважаються дружніми людьми, та якщо довести їх до гніву - можуть проявити не найкращі якості. Їм складно контролювати свої емоції, навіть якщо знають, що завдають болю іншим. Риби можуть відповісти своїм кривдникам не одразу, а коли настане вдалий момент.

Нагадаємо, що квітня Меркурій з'єднається з дуже поганою зіркою марсіанської природи - Алголь, яку називають Голова медузи Горгони. З 26 по 30 число - час вирішальних битв.