RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Чим може порадувати та засмутити українців сонячне затемнення 30 квітня

На цьому тижні увага астрологів прикута до сонячного затемнення в суботу, 30 квітня, від якого в житті людей залежатиме багато.

Про це розповіла астропсихолог Валентина Віттрок у коментарі ТСН.

Багатьом із нас відомо, що будь-яке затемнення несе за собою катаклізми у вигляді природних катастроф, терористичних актів, епідемій вірусів, смертей людей тощо. Цього місяця, за словами фахівця, на затемнення відреагують люди, народжені під знаком Лева – саме затемнення відбудеться у знаку Тельця.

Наприклад, у нового командувача російських окупаційних військ в Україні, генерала Олександра Дворнікова, ризикує постраждати кар'єра внаслідок цього астрономічного явища. Водночас затемнення торкнеться і людей, у яких Місяць перебуває у знаку Лева – як і у президента України Володимира Зеленського. Крім того, не тільки Левам, а й Тельцям варто бути обережними.

Говорячи про ситуацію, пов'язану з війною між Росією та Україною, Віттрок звернула увагу на те, що на багатьох з нас очікують розриви зв'язків, які створювалися роками. Також нікуди не пішла небезпека вибухонебезпечних ситуацій, які стосуватимуться не лише України, а й усього світу, а Росія у цій ситуації далеко не є винятком.

Державі-агресору доведеться випробувати на собі лиття з'єднання затемнення у знаку Тельця з Ураном. Зараз у Росії відбуваються катастрофи різного рівня і вони продовжуватимуться - цю країну чекає ще й хвиля тероризму. Влаштувавши криваві війни в Україні та інших частинах світу, Росія має бути готовою до того, що їй це повернеться бумерангом.

Раніше ми повідомляли, що з 26 по 30 квітня - час вирішальних битв у війні з російськими окупантами. Астролог розповіла, що чекає мешканців прифронтових зон.