RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Тонко відчуває настрій жінки: найгалантніші чоловіки з гороскопу

Астрологи розповіли, які чоловіки завжди зможуть втішити свою половинку і в будь-якій ситуації знайдуть слова підтримки.

Про це повідомляє Мixnews.

Терези

Ці чоловіки, на думку астрологів, дуже спокійні та мрійливі. Чоловік-Терези вміє не тільки вислухати, а й почути свою кохану людину. Він моментально знайде спосіб втішити подругу, тому що уважний до неї та її уподобань - він точно знає, що допоможе покращити настрій коханої. При цьому іноді Терезам не вистачає впевненості в собі, що заважає приймати важливі рішення в житті пари.

Козеріг

Один із найнадійніших чоловіків — Козеріг. Він твердіший, ніж Терези, але так само ніжний і ввічливий. Це той партнер, який приготує сніданок у ліжко, навіть якщо у вас не день народження. Козеріг тонко відчуває настрій своєї жінки, що допомагає вчасно запобігти скандалу. На початку стосунків може здатися, що Козеріг холодний і не вміє виявляти емоції, але це не так - він просто дуже довго зважує все "за" та "проти". Якщо він переконається, що ви – жінка його мрії – він зробить усе для вашого щастя.

Діва

Чоловіки-Діви відомі своєю прагматичністю. Їм важко висловлювати емоції, але не тому, що вони придивляються. Якщо жінка змогла пробитися крізь "броню" цієї людини, вона відшукає під нею ніжного та трепетного партнера, який підтримає у скрутний момент і не тисне. Діви володіють самоконтролем, а це означає, що вони зроблять все, щоб убезпечити свою партнерку від негативних подій. Діва знайде спосіб по можливості вирішити ваші проблеми, щоб не "смикати" свою половинку.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали трьох головних щасливчиків з гороскопу.