RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

Всі новини

У коридорі затемнень не буде спокійно: астролог передбачила крах кар'єри командувача військ РФ в Україні

30 квітня, у суботу, відбудеться сонячне затемнення, яке спричинить ряд негативних та небезпечних подій, зокрема для російського генерала Дворнікова, що керує окупаційною армією в Україні. У цей день можуть статися природні лиха, геополітичні зміни та вибухонебезпечні ситуації.

Про це повідомила астрологиня Валентина Віттрок.

юди знака Лева (російський генерал Дворніков - для нього сонячне затемнення в Тельці дуже негативно позначиться на кар'єрі) і особи, у яких Місяць у Леві (президент України Володимир Зеленський), а також люди того знака, в якому проходить затемнення, в даний момент, затемнення проходить Тельцем", - наголосила вона.

Нинішнє сонячне затемнення відбудеться у поєднанні з Ураном у Тельці. Це означає, що стануться різкі зміни у світі.

"У багатьох людей може різко змінюватися система цінностей, ставлення до життя і смерті, протверезіння, різкий вихід із зони комфорту (зіткнення з новою реальністю у росіян), підвищена аварійність", - пояснила Віттрок.

Водночас 30 квітня можуть у людей загостритися хвороби шиї, щитовидної залози та нижньої щелепи зубів. Також ймовірні спазми будь-якого типу.

"Уран у природі - це урагани і грози, в суспільстві це технології, зброя останнього зразка, геополітичні зміни, еміграція, евакуація або повернення з неї, проблеми з нерухомістю (не рекомендую купувати), несподівані розриви відносин у тому числі і дипломатичні, вибухонебезпечні ситуації (буде багато вибухів), тобто спокійним сонячне затемнення 30-го квітня не буде", - резюмувала астрологиня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про кілька потужних магнітних бур, які очікуються у травні. Вони можуть негативно вплинути самопочуття метеозалежних людей.