RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

30 квітня відкривається коридор затемнень: як він вплине на ситуацію в Україні

30 квітня 2022 року о 23:27 за київським часом відбудеться часткове сонячне затемнення, яке відкриває коридор затемнень.

Про те, як коридор затемнень позначиться на Україні, розповіла астролог Валентина Віттрок, пише "Фокус".

Друге сонячне затемнення 2022 відбудеться восени, 25 жовтня.

За її словами, квітневе сонячне затемнення проходитиме в 11-му градусі знака зодіаку Телець, яким керує Прозерпіна – планета-трансмутація. Наразі Прозерпіна у руйнівному чорно-магічному градусі висить на Плутоні – планеті війни України.

На думку астролога, прогресивна карта на день затемнення говорить про те, що прогресивний Юпітер стоїть на Сонці України, і це є позитивним моментом, оскільки Юпітер – це експансія та удача. Прогресивні Марс і Сонце знаходяться в Будинку війни, і Сонце стоїть у першому руйнівному градусі Терезів.

У прогресіях, таким чином, два руйнівні градуси: 1-й - Терезів і 19-й - Скорпіона там, де стоїть прогресивний Плутон - Бог війни. Важливо також враховувати, що затемнення відбувається у Будинку підписання документів.

Згідно з астрологічним прогнозом, саме зараз закладається історична програма визволення України від багаторічної залежності та рабства.

Україна постає як держава з сильною та згуртованою армією, якій під силу протистояти російській армії. Український народ зараз переживає єднання є прикладом для інших країн, які також позбавляються багаторічної залежності від РФ.

Раніше австралійський астролог Анжела Перл розповіла, як сонячне затемнення 30 квітня позначиться на кожному знаку Зодіаку.