RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Принесе в житті людей багато змін: астрологи розповіли, як вплине сонячне затемнення на всі знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, як Сонячне затемнення, 30 квітня, вплине на всі знаки Зодіаку. Зокрема, у Риб з'явиться потяг до вивчення іноземних мов, а Близнюки мають ризик потрапити до лікарні.

Про це пише Тelegraf.

Овен

Овнів у цей час матиме несподіваний прибуток, нову роботу чи, навпаки, звільнення. Водночас це позбавить зайвих зобов'язань та дасть змогу збільшити доходи в іншій сфері. Овни переоцінять свої цінності.

Телець

Тельці зміни будуть в особистому житті і в оточенні. Це може бути зміна статусу в особистому житті, укладання нового договору або зміниться коло спілкування. Також Тельці можуть змінити свою зовнішність.

Близнюки

Самопізнання, ізоляція, еміграція – саме ці сфери зазнають змін у Близнюків. Вони захочуть усамітнення в іншому місці, зайнятися благодійністю. Проте Близнюки ризикують потрапити до лікарні.

Рак

У Раків з'являться нові ідеї ведення онлайн-бізнесу або спільного проєкту з інтернет- однодумцями. Водночас буде ротація у друзях: хтось піде з життя Раків остаточно, а на їхньому місці з'явиться хтось ще цікавіший і яскравіший.

Лев

Зміни стосуватимуться кар'єри, статусу, мети у житті Левів. Це може бути підвищення, зміна керівництва або ж звільнення та переїзд до нової країни. Водночас відбудуться важливі події з людьми, які дуже близькі для Левів.

Діва

На Дів чекають нові країни, а також можливість отримання диплома або вступ до вузу. Також можуть нарешті вирішитись всі питання, пов'язані з раніше заведеними судовими процесами.

Терези

У Терезів може бути вирішальний момент щодо фінансів: або великий дохід, або отримання спадщини, або навпаки криза. Астрологи не радять здійснювати фінансові операції з 27 квітня до 6 червня.

Скорпіон

У Скорпіонів зміни будуть у любовній сфері. Дуже ймовірно, що може початися роман з іноземцем, людиною, старшою або молодшою, набагато з них, з іншою вірою чи культурою. Може також означати укладення шлюбу чи розірвання його. Також будуть угоди щодо нерухомості, які краще укладати до 10 травня. Коло спілкування також зміниться.

Стрілець

У Стрільців зміни торкнуться роботи, зміни режиму та побутових, звичних речей. Проблеми та конфлікти зникнуть, однак можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Чудовий час для кидання шкідливих звичок.

Козеріг

У Козерогів почнеться бурхливий роман, нові захоплення, може з'явитись дитина.

Водолій

Водоліїв можуть виникнути проблеми, пов'язані з сім'єю, будинком, а також звичним місцем проживання. Це може бути вимушений переїзд чи поява нового члена сім'ї.

Риби

Затемнення торкнеться сфери спілкування, нових контактів, іноземних мов, інформації. У Риб можливий переїзд, поїздки в інші міста або країни. Представники цього знаку Зодіаку також захочуть вивчити нову іноземну мову.

Раніше ми розповідали, що українці стануть свідками відкриття коридору затемнень.