RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

2 червня

Всі новини

Більше не є безпечним регіоном: астролог сказав, де найімовірніші обстріли в Україні

Лінія негативного впливу Марса, який символізує бога війни, з 30 квітня до 30 травня проходитиме в західних регіонах України через міста Луцьк-Львів-Ужгород, що збільшує небезпеку від ракетних авіаударів. І як відомо, ще вчора, 3 травня, на Закарпатті пролунали вибухи від ворожих обстрілів.

Про астропрогноз на травень повідомив астролог Дмитро Уранус.

За астрокартографією карти молодика та сонячного затемнення, на заході України протягом травня можливі ракетні обстріли, унаслідок яких будуть пожежі та руйнування.

Тепер Закарпаття перестає бути найбільш безпечним регіоном України. Водночас ворожі авіаудари продовжуватимуться на всій території країни.

"Небезпека для міст заходу України не знижується. Закарпаття більше не є найбезпечнішим регіоном. Крім того, у найближчі 3 дні буде точним аспект з'єднання Сонця та Урану в Тельці, що ще більше збільшує ймовірність масованих ракетних та авіаційних ударів з повітря по всій Україні без прив'язки до конкретних міст", - наголосив астролог.

Раніше відома астрологиня розказала, що в коридорі затемнень не буде спокійно ні для України, ні для Росії, передбачаючи крах кар'єри російського командувача окупаційних військ.