RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Неправильні другі половинки: знаки Зодіаку, яких не треба чекати взаємності

Любов - справа тонка. Пошуки партнера схожі на ходіння мінним полем. Тому дуже добре наперед знати, під якими ж сузір'ями народилися люди, що розбивають серця, як келихи. Хто ці жорстокі знаки зодіаку, в яких не потрібно закохуватися?

Про це повідомляє сайт mixnews.

Близнюки

Вони яскраві, безрозсудні, легковажні, чудові. І як тут не закохатися? Але краще одразу викинути серце, ніж дати його на збереження Близнюкам. Повітряні створіння надто дорожать своєю свободою і не хочуть прив'язуватися до когось. Вони із захопленням поринуть у роман і навіть робитимуть вигляд, що теж відчувають небувале кохання. Але незабаром ви побачите Близнюків під ручку з кимось ще. І чого ображаєтесь, адже вихованці Меркурія нікому не обіцяють зберігати вірність.

Леви

Ото ж попало — зачаруватися підопічні Сонця. Представники цього знаку Зодіаку й самі, як сонечки: так і хочеться зігрітися в їхніх променях. Але тепла не дочекатися: вогняні створіння люблять лише себе. І їх не буде гризти совість після того, як вони вас покинуть. Найсумніше, що решта людей може меркнути в променях спогадів про Лев, адже таких більше немає і не буде.

Діви

Ви закохалися в когось із Дів? Вам можна лише потиснути мужню руку – ви справжні герої. Так-так, герої, тому що ви готові вислуховувати критику, терпіти мінливий настрій і підлаштовуватися під земних педантів. Полюбити Діву означає втратити себе. Ви зможете досягти взаємності, якщо станете такими, як хочуть Діви.

Стрільці

Ну все, ви потрапили - ну навіщо, навіщо ви захопилися Стрільцями? Так, вони дуже привабливі та привабливі, веселі та навіжені. Але ви ніколи не станете для вихованців Юпітера єдиними та неповторними, і Стрільці навряд чи перестануть ходити ліворуч. Не вірите? Ну, вперед – перевіряйте на власній шкурі. Але потім не плачте у астролога на плечі і не намагайтеся кусати свої лікті.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали топ-3 знаки Зодіаку, які не створені для кохання