RU  UA  EN

Середа, 3 липня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Зірки не віщують нічого доброго: що чекатиме наступника Путіна

Через можливе онкологічне захворювання президента РФ і необхідної йому операції, наступником Путіна може стати керівник ФСБ Микола Патрушев. Проте, на думку астрологів, така влада не принесе йому нічого доброго.

Про це розповіла астропсихолог Валентина Віттрок, інформує ТСН.

Перехід до влади небезпечний насамперед для самого Патрушева. А оскільки доля країни завжди перетинається з долею свого керівника, для Росії теж вимальовуються не найприємніші перспективи.

Якщо будувати гороскоп з огляду на дату народження керівника ФСБ – 11 липня 1951 року, а також місце його народження – місто Ленінград, то вимальовується досить цікава картинка. Так, 11 травня транзитний Юпітер заходить на знак Овна, в якому Патрушев має натальний — його власний — Юпітер, що може підтверджувати ймовірність його приходу до влади. Але водночас у його космограмі ця планета перебуває в опозиції до Нептуна і Прозерпіни, а транзитний Хірон висить на Юпітері, що вказує на парадоксальність і двоїстість ситуації.

Імовірність того, що Патрушев справді займе бажаний піст, досить висока, проте це не принесе йому радості, на яку він розраховував і продовжує розраховувати.

Однак це ще не всі "сюрпризи" для потенційного президента Росії. Транзитний Марс Патрушева в поєднанні з натальним Північним вузлом у знаку Риб свідчить про те, що війна — якщо ця людина і після відходу від справ путіна — продовжуватиме її вести — затягне на його шиї потужний кармічний вузол: за все, що він зробить у новому статусі йому доведеться відповідати.

Згідно з прогнозом, Патрушев матиме шанс уникнути кари — як небесної, так і людської. Наприкінці травня Марс перейде на знак Овна, а в червні стає прямо на Юпітер Патрушева, що може вказувати на якісь законодавчі процеси, наприклад, підписання якихось угод та мирних договорів.

У той же час, можливому наступнику Путіна все одно є чого побоюватися: у його натальній карті в знаку Рака знаходиться подвійний Чорний Місяць, який також називають Ліліт — умоглядна планета, яка, тим не менш, здатна принести масу неприємностей як кожній окремій людині, так та світу загалом. Ліліт також до кінця осені буде присутній у знаку, де знаходиться Сонце Патрушева, що вказує на те, що він перебуватиме під "прицілом" Чорного Місяця, тому наступний - 2023 - рік стане для нього вибухонебезпечним у всіх відносинах часом - як, втім, для всіх, хто народився на рік Кота.

Раніше ми писали, що в Росії може з'явитися новий "цар" із КДБ.