RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

З ними завжди потрібно бути уважними: названо топ-5 найхитріших і найпідступніших жінок за гороскопом

Астрологи, які назвали найгірших дружин за гороскопом, склали рейтинг найхитріших жінок за знаком Зодіаку.

Про це пише Уamal-news.

5-е місце - Водолій

Ці дівчата справляють враження милих та добрих, здається, що вони не здатні виношувати підступні плани. Проте насправді представниці знака досить злопам'ятні, хоч і добре маскують цю якість. Вони схильні маніпулювати оточуючими.

4 місце – Рак

Представниці знаку чутливі, вони дуже прив'язані до своїх близьких і прагнуть оточити їх турботою. У той же час жінка-Рак дуже закрита і заради досягнення своїх цілей не гидує вдатися до хитрощів - тиснути на жалість і викликати почуття провини.

3 місце – Діва

Ці дівчата народжуються справжніми маніпуляторами, вони легко виявляють слабкі місця оточуючих і успішно використовують їх. Їхні кроки ретельно вивірені, а удари – точні. До того ж Діви мстиві і не прощають навіть найменших промахів.

2 місце – Риби

Поведінка цих дівчат завжди коректна і мила, незалежно від того, що вона відчуває насправді. Підступність Риб полягає в тому, що вони часто намагаються перекласти свої проблеми на інших, не соромлячись у виборі засобів.

1 місце – Скорпіон

Для цих жінок існує лише одне правило – все має бути так, як вони хочуть. Той, хто стане на їхньому шляху, повною мірою зіткнеться з найрозумнішою представницею знака, яка не зупиниться ні перед чим - маніпуляціями, брехнею, хитрістю.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найзліших жінок за гороскопом .