RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Для багатьох стане днем удачі: гороскоп на п'ятницю 13 травня

Незважаючи на побоювання, пов'язані з містичним поєднанням дня п'ятниці з числом 13, цей день для багатьох представників знаку Зодіаку стане вдалим. Крім того, цього дня сприятливо загадувати бажання – воно має всі шанси здійсниться.

Про це повідомляє Сегодня.

Овен

День обіцяє багато сюрпризів, як приємних, так і не дуже. Але тільки від представників знака Зодіаку залежить, як вони сприймуть можливі труднощі та впораються з проблемами.

Телець

Сьогодні сприятливий час для навчання та освоєння нових знань – будь-яка інформація сприйматиметься легко. Незабаром, вона може і знадобитися.

Близнюки

Цього дня краще побути наодинці із собою, оскільки будь-які комунікації будуть даватися складно та можуть призвести до небажаних наслідків.

Рак

Представникам цього знаку Зодіаку слід бути обережними у п'ятницю, 13 травня та приділити підвищену увагу власній безпеці. Важливо бути уважним за кермом та користуючись побутовою технікою.

Лев

Якщо Левів щось турбує, найкращим рішенням буде звернутися до друзів – вони дадуть мудру пораду, з якою буде набагато легше вирішити робочі питання.

Діва

Зірки рекомендують Дівам зменшити свої апетити – це стосується не лише їжі, але також грошей, влади та почуттів. Запити представників цього знака Зодіаку перевершують їхні можливості.

Терези

Сьогоднішній день бажано провести поза домом – Терезам необхідне підживлення енергією, а це краще зробити на природі. Також важливо зайнятися профілактикою здоров'я.

Скорпіон

Втручатися в чужі конфлікти та розбиратися не варто, бо людей примирити не вдасться, але можна залишитись ще й крайнім.

Стрілець

Стрільці зможуть переконати оточуючих у правильності своїх міркувань та висновків та перетягнути однодумців на свій бік.

Козеріг

Цього дня необхідно постаратися завершити всі розпочаті справи, адже наступного разу можна повернутись до них нескоро. Тільки після цього можна розпочинати реалізацію нових планів.

Водолій

Представників цього знаку Зодіаку може супроводжувати пригнічений настрій. Але незважаючи на це, потрібно постаратися не провокувати оточуючих своєю критикою та зауваженнями, щоб уникнути скандалу.

Риби

Рибам необхідно приділити увагу своєму іміджу та при необхідності зайнятися його якнайшвидшим оновленням.

Раніше ми публікували гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 13 травня.