RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Подумайте про своє здоров'я: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 13 травня

У п'ятницю, 13 травня, кожному із представників знаків Зодіаку необхідно дослухатися свого організму, не ігнорувати неприємні відчуття і, у разі необхідності, звертатися до лікаря.

Про це повідомляє астролог Василина Володіна.

Овен

Слідкуйте за своїм раціоном і прибирайте всі продукти, які можуть зашкодити вашому організму – саме майбутній період буде найуразливішим. Крім того, варто відмовитися від фізичних навантажень, у тому числі і походів до спортзалу.

Телець

Тільцям також не варто бути активними цього дня, адже це може призвести до перевтоми. Спортивні вправи найкраще замінити вечірньою прогулянкою на свіжому повітрі. Можна взяти із собою за компанію друга чи другу половину, тоді прогулянка точно принесе позитивні емоції.

Близнюки

Представникам цього знака Зодіаку варто звернути увагу на сновидіння та обов'язково їх запам'ятати – саме в них можуть бути підказки про те, як провести майбутній день. Якщо були заплановані переїзди чи поїздки, то варто бути готовими до непередбачуваних обставин і у будь-якому разі слід зберігати спокій.

Рак

Для Раків п'ятниця 13-го загрожує виходом усіх негативних емоцій назовні, тому не виключені нервові зриви. Проте саме після цього вони відчують справжнє полегшення. Слід пам'ятати про те, що накопичувати негативні емоції шкідливо для здоров'я.

Лев

Представникам цього знаку Зодіаку рекомендується уникати конфліктних ситуацій як на роботі, так і вдома – вони можуть мати серйозні наслідки. Також Левам необхідно бути готовими до того, що справи можуть піти не за планом.

Діва

Дівам складно буде сконцентруватися на роботі, тому справи можуть йти не дуже добре. Однак у другій половині ситуація зміниться на краще – важливі зустрічі та підписання контрактів краще планувати саме на цей час.

Терези

У будь-якій справі Терезам важливо не поспішає, адже будь-який поспіх приведе їх до справжнього провалу. Це стосується як робочих моментів, так і домашнього клопоту. Якщо Терези прислухаються, то зможуть впоратися з усім запланованим, проте втоми наприкінці дня просто не уникнути. Тому варто раніше лягти спати, щоб встигнути відновити сили.

Скорпіон

Цей день добрий для починань, проте варто все робити поступово. Інакше можна отримати справжню огиду до нової справи. На відпочинок навіть не варто сподіватися. День буде просто перенасиченим подіями. Представникам знака потрібно бути готовими блискавично приймати рішення. Така активна діяльність настільки сподобається Скорпіонам, що вони не відчуватимуть втоми.

Стрілець

Цей день Стрільцям необхідно присвятити роботі, адже від того, як вони попрацюють цього дня, залежатиме фінансова ситуація на найближчий місяць. Тому доведеться добре попрацювати, щоб потім не економити. У деяких ситуаціях Стрільцям буде просто необхідна підтримка, тоді потрібно буде переступити свої принципи і попросити про допомогу.

Козеріг

Настрій Козерогів може бути пригніченим - цей стан може передаватися і оточуючим людям. Проте роботі це ніяк не завадить, адже голова Козерогів буде просто наповнена новими та цікавими ідеями.

Водолій

Представникам цього знака Зодіаку необхідно правильно розпорядитися своєю енергією, убезпечивши себе від суперечок та скандалів. З боку другої половини на Водоліїв чекатиме приємний сюрприз, обов'язково порадуйте свого партнера у відповідь.

Риби

Потрапляти на очі начальству Рибам не варто. Інакше вони можуть отримати неприємності чи важкі завдання. Тому виділятись не потрібно. Всю енергію варто перенести на особисте життя. Також варто дбати про своє здоров'я. Хвилювальні моменти Рибам просто протипоказані.

Раніше ми публікували прогноз астрологів до початку червня.