RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Чаша ваг поступово починає схилятися до України: астролог розповів, коли Росія програє війну

Астролог Алакх Ніранжан прогнозує припинення бойових дій в Україні приблизно з 11 червня, але РФ може спробувати знову після мобілізації напасти на країну у вересні. Остаточна ж перемога прийде у 2023 році.

Про це він розповів на YouTube-каналі "PeopleLife".

По 14 червня атмосфера буде така ж напружена, але завдяки підтримці інших країн чаша ваг поступово почне схилятися до перемоги України. Виправлення проблем на рівні держструктур астролог прогнозує у період з 14 липня до 8 вересня, а далі до 1 лютого 2023 року будуть нові випробування для українського народу у вигляді чергової спроби РФ напасти на Україну.

"Складно сказати, наскільки це буде жорстке нагнітання, наскільки глибоко воно увійде в Україну, але буде непросто. Фактично це знову – зміна світогляду. Зараз усі відпочинуть улітку, і все почнеться знову в другій половині осені", – сказав Ніранжан.

Потім іде період із початку лютого по 11 червня з'єднання Юпітер-Венера-Юпітер, в який і прийде довгоочікувана перемога, але можливо, що лише на першому етапі. Водночас у травні або на початку літа наступного року завершиться по-справжньому напружена ситуація.

"До 25 травня 2024 року важкі часи продовжаться, але вже не в сенсі війни та бойових дій, а в сенсі відновлення. Колосальний рівень проблем буде пов'язаний з відсутністю інфраструктури, руйнуваннями будинків, протестними настроями людей, які втратили все, і які повертатимуться додому", - сказав він.

Ніранжан додав, що 25 травня 2024 року буде гарною перспективою для відбудови держави.

"Буде змінено все: конституція, порядок роботи держави. Це потрібно готувати вже зараз, щоб отримати сприятливий результат у травні та пізніше 2024 року. Буде також зміна еліт", - прогнозує експерт.

Нагадаємо, місячне затемнення, яке, згідно з місячним календарем, відбудеться 16 травня, о 7:14 за Києвом під знаком Скорпіона, може суттєво вплинути на перебіг війни в Україні та політичну ситуацію у світі загалом.