RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Транзит Нептуна, Плутона та Урана: які серйозні зміни вони зазнають у найближчі 5 років

Астрологи заявили про очікувані транзити далеких від Сонця планет: Урана, Плутона та Нептуна. Ці події, які трапляються раз на кілька років, а то й десятиліть, можуть радикально вплинути на життя окремих людей і всього людства.

Про це пише Главред.

Уран

Уран, який затримається у сузір'ї Тельця до 2026 року, вимагатиме розплати за колишні помилки та може загальмувати фінансове зростання. Перехід планети на знак Близнюків принесе з собою свободу у спілкуванні, легкість та комунікабельність, які разом з відходом від шаблонів стануть ключами до успіху. Також є можливість значного прориву в точних науках. Небезпека може бути через ослаблення обережності.

Плутон

Розташування Плутона у сузір'ї Козерога, яке триватиме до 2023 року, принесе хвилювання та тривожні події. Водночас така розстановка може вивести зі стану апатії, дати нові цілі та мотивацію для їх досягнення. З переходом планети на знак Водолія ці цілі можна починати реалізовувати. Плутон пробуде у знаку 20 років, тому астрологи пророкують доленосні зміни у цей період. Планета у цій позиції принесе волю до перемоги, впевненість у власних силах, а також не забуде про важливі життєві уроки.

Нептун

Нептун у сузір'ї Риб робитиме людей занадто егоїстичними до 2026 року. Але вже з 2027 року, коли небесне тіло перейде під заступництво Овна і почне нове зодіакальне коло завдовжки 160 років, це дасть змогу поновитися не тільки кожній особистості, а й усьому людству. А перехід Урану до Близнюків того ж року ще більше посилить ефект. За прогнозами астрологів, людство навчиться боротися з невиліковними захворюваннями та зробить неймовірний ривок у комп'ютерних технологіях.

Раніше астролог Алакх Ніранжан розповів, коли Росія програє війну.