RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

4 жовтня

Всі новини

Вони – природжені бухгалтери: ТОП-3 фінансових знаків Зодіаку

Астрологи розповіли, у яких зі знаків Зодіаку є природжена "фінансова жилка". Найкраще вдається вести справи з капіталом трьом знакам: Дівам, Тельцям та Козерогам.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Діва

Астрологи стверджують, що представники цього знаку - природжені бухгалтери. Діва спокійно може обійтися без олівців, паперу та калькулятора, адже все вже запрограмовано у її голові. Цей знак не дозволяє собі марно витрачати гроші, схильний до економії. Також уміє ретельно розпоряджатися прибутками, тому ніколи не ризикує залишитися із порожнім гаманцем.

Телець

Стосунки цього знаку з грошима - утилітарні: Телець використовує фінанси, але фінанси використовують його. Більшість із них знають, як розпоряджатися грошима, хоч і можуть легковажно їх витрачати. Все ж, Телець знаходить золоту середину: вміє як задовольняти свої реальні потреби, так і заощаджувати у міру.

Козеріг

Астрологи називають цей знак одним із найпрацелюбніших. Козероги доволі приземлені, завжди аналізують усі ризики, які можуть загрожувати. Вони тяжко працюють, враховують можливість чорних днів, тому ніколи не витрачають гроші на марні речі.

Нагадаємо, що 30 травня на небі з'явиться так званий "магічний" молодик, який істотно змінить долю деяких знаків Зодіаку. Найбільше поталанить чотирьом знакам. Це - Телець, Близнюки, Рак та Лев.