RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Доведеться з ними понянчитися: чотири знаки Зодіаку серед чоловіків, які бачать у дружині маму

Астрологи, які раніше розповіли, якими стають у старості представники різних знаків Зодіаку, назвали чоловіків, народжених під знаками Зодіаку, які переносять у сімейне життя поведінку розпещених синочків.

Про це повідомив Mixer.LV.

Телець

Чоловік-Телець обожнює матір. І він завжди мріяв зустріти дівчину, яка може замінити йому матір. Це може призвести до проблем у відносинах.

Лев

Леви спочатку намагатимуться виховувати своїх дружин - вони будуть говорити, що вони повинні готувати так само, як і їхні матері. Тим не менш, вдома, з підходящою дружиною, чоловік-Лев відчує себе, як удома.

Козеріг

Козерог скидає маску мужнього самця, тільки-но приходить з роботи додому. В обіймах дружини він стає маленьким хлопчиком, якому дуже потрібне материнське кохання. Причини такої поведінки можуть бути різними – від того, що його недолюбили у дитинстві, до ймовірного деспотизму з боку матері. Тому чоловікові-Козерогу може бути все одно, що відчуває його дружина.

Риби

Дружина чоловіка-Риби буде рада виконати будь-яке його прохання, оскільки потай мріє, що граючи роль матінки, вона зможе перевиховати підопічного Нептуна. Ось тільки в психологію занурюватися взагалі не треба – чоловіки цього знака зручно влаштувалися та отримали маму та дружину в одній особі.

Раніше ми писали, яким жіночим знакам Зодіаку пасують роки.