RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Моментально підкорюють серця: п'ять знаків Зодіаку серед чоловіків, яких закохуються з першого погляду

Астрологія виділили п'ять чоловічих знаків зодіаку, які привертають увагу жіночої статі.

Про це повідомляє R sute

Близнюки (22 травня - 21 червня)

Чоловіки, народжені під цим знаком, наділені харизмою. Вони розумні, волелюбні, емоційні, товариські і знають, як зацікавити свою співрозмовницю. З таким чоловіком ніколи не стане нудно. Разом з цим він настільки непередбачуваний, що жінці спочатку буде важко. У Близнюків неординарний розум і харизма, що привертає увагу жіночої статі. Поруч із чоловіком-Близнюками будь-яка жінка стане милою, безтурботною та щирою дівчинкою. Представникам знака зовсім не потрібно виявляти якихось зусиль для завоювання жінки, їм достатньо бути самими собою.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Чоловік знаку Телець зачаровує жінок своїм спокоєм та обґрунтованістю. Будь-яка жінка з ним почуватиметься захищеною. Він багато часу намагається приділяти фізичній та матеріальній стороні життя. Саме тому Телець привертає увагу жіночої статі. Жінки розуміють, що поруч із таким чоловіком вони точно не пропадуть. Спочатку Тельці здаються простими та милими, але згодом показують себе з кращого боку. Представників цього знака можна назвати ідеальними супутниками життя для будь-якої жінки. Їхня головна перевага полягає в умінні знаходити компроміси в будь-якій ситуації.

Лев (23 липня - 22 серпня)

У чоловіків-Львів сильна енергетика доброго батька, який завжди піклується про всіх. Навколо такого чоловіка постійно перебуває багато жінок. Він любить робити компліменти і гарно доглядає. Головною їхньою зброєю, якою вони підкорюють серця жінок, є неймовірно привабливий і ніжний погляд. Люди цього знака легко знаходять спільну мову з оточуючими. Все це завдяки впевненості у собі та позитивному мисленню. Ще однією важливою їхньою гідністю є вміння досягати поставленої мети, незважаючи на перешкоди на своєму шляху.

Рак (22 червня - 22 липня)

Ще з раннього віку чоловік-Рак показує усьому суспільству свої таланти. Це товариський, чуттєвий, емоційний та артистичний знак зодіаку. Такий чоловік завжди у всьому процвітає. Жіноча підлога тягне до нього наче магнітом. Усьому виною його внутрішня харизма, чарівність та розвинене почуття гумору. З ними ніколи не буває нудно. Раки є відмінними психологами, тому знають, як знайти ключ до серця будь-якої жінки.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

У чоловіків-Терез приємна посмішка, яка притягує жінок наче магнітом. Вони скромні, добрі і мають прекрасне почуття гумору, яким наділені ще з дитинства. Жіночій підлозі хочеться якнайбільше часу проводити в компанії такого чоловіка. Чоловіки цього знаку намагаються присвятити багато часу жінці, яка симпатизує їм. Разом з цим вони дуже романтичні та знають, чим можна здивувати другу половинку.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав чотири знаки Зодіаку серед чоловіків, які бачать у дружині маму .