RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Коли настане перелом на фронті, і війна в Україні завершиться: з'явився новий прогноз

З кінця липня на Росію чекає серйозна фінансово-економічна криза і в цей же час почнеться третя фаза війни в Україні. Можливе закінчення військових дій слід очікувати до кінця року.

Про це розповів філософ та окультист Андрій Космач в інтерв'ю з правозахисником Марком Фейгіним.

"З кінця грудня 2021 року місячні вузли перейшли в знаки осі Телець - Скорпіон, де вони пробудуть до липня 2023 року. І всі основні події, безпосередньо пов'язані з долею Росії та України, формуватимуться і реалізовуватимуться саме під впливом цих вузлів. Протягом усього цього півторарічного циклу особливу увагу слід приділити трьом коридорам затемнень. От перший коридор затемнень у нас завершився цієї весни: це квітневе і травневе затемнення. Наступне затемнення – це жовтень-листопад 2022 року, і, нарешті, найважливіша частина затемнень – сесія затемнень – це квітень та травень 2023 року", - каже експерт.

Космач акцентував увагу на умовній середині між коридорами затемнень, що припадає на серпень.

"Всі важливі та фатальні події почнуть проходити і формуватися саме з кінця липня та у серпні. 7 серпня буде точна квадратура – Сатурн-Марс. Тобто відбудеться повернення до того, що було закладено в циклі 5 квітня 2022 року під час сполучення Марса та Сатурна у Водолії", - повідомив філософ.

За його словами, починаючи саме з цього періоду на Росію чекає серйозна фінансово-економічна криза.

"Тобто з кінця липня 2022 року слід очікувати великої, однієї з найбільших в історії Росії фінансово-економічної кризи. Економіку почне рвати просто на шматки", - упевнений окультист.

Крім того, саме у серпні почнуть відбуватися переломні події на війні в Україні на користь нашої країни.

"Друге – це початок так званої третьої хвилі військових дій в Україні. Це буде третя фаза війни. Не фінал – це апофеоз. Я повторюю, початок третьої хвилі якраз відбудеться з кінця липня, зачіпить повністю серпень і, швидше за все, торкнеться і середини вересня. Під час цієї третьої фази якраз відбудеться корінний перелом на користь України…", — повідомив Космач.

За прогнозами окультиста, фінал війни в Україні та орієнтовний час її завершення відбудеться на кінець 2022 року та початок 2023 року.

"Фінал припаде на кінець, я повторюю - на кінець 2022 року і початок 2023 року. Точніше - це січень, лютий і швидше за все - середина березня 2023 року. Саме в цей час буде поставлена фінальна точка - перемога України", - резюмував він.

Варто зазначити, що за словами Космача, цей прогноз складено трьома найкращими у світі корифеями в галузі мунданної астрології - область астрології, що вивчає історичні та культурні тенденції, долі націй та великих груп людей, метеорологічні умови та землетруси та інші важливі світові події.

Раніше ми писали, що, за словами астролога, буде з Україною та Росією після війни.