RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Можуть чекати неприємні зміни: астрологи назвали 4 найнебезпечніші дні у червні

Астрологи попередили про чотири найбільш небезпечні дні у червні 2022 року. Загалом перший місяць літа буде сприятливим, хороших днів буде значно більше, ніж небезпечних.

Про це повідомляє Slovofraza.

5 червня

У цей день почнеться ретроградний рух Сатурна. Для багатьох стороння думка стане більш важливою, ніж власна. Це загрожує великими проблемами у справах та в низці життєвих сфер. День принесе багато сумнівів, страхів та негараздів. Обійти стороною проблеми допоможе вміння прислухатися до себе та власного досвіду. У такому режимі краще прожити до 23 жовтня, не розраховуючи на сторонню допомогу.

11 червня

Венера поєднається з Ураном, що є дуже небезпечною конфігурацією. Венера, яка відповідає за самопочуття та запас сил - принесе спад енергії. Однак з'єднавшись із планетою-антагоністом з'явиться можливість змінити те, що міняти не хочеться. Таким чином - день буде доволі непростий та непередбачуваний.

14 червня

У цей день очікується Супермісяць у Стрільці. Місяць перебуватиме у перигеї - максимально близькій точці орбіти до Землі. Це буде помітно і візуально, він стане яскравішим і більшим. День вважається дуже небезпечним: особливо це стосується будь-яких подорожей, поїздок на авто та інших видах транспорту. Варто утриматися від покупок в інтернеті.

28 червня

У цей день почнеться ретроградний рух Нептуна. Це планета, яка може позбавити доброти та бажання робити щось добре заради інших. З'явиться багато агресії та бажання піти на все заради наживи. 28 червня-4 грудня побільшає фінансових злочинів. Варто остерігатися шахрайства в інтернеті та по телефону. Потрібно боротися будь-якими засобами з ворогами, брехунами, маніпуляторами. Не варто йти на ризик.

Нагадаємо, що цього тижня буде два важкі дні - 28–29 травня. У цей період не виключені якісь події, що травмують, в інформаційному полі - на поверхню можуть вийти погані новини.