RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Не вибачать зраду, брехню та рутину: за що ще знаки Зодіаку можуть залишити партнера

Астрологи розповіли, за що саме може розлюбити партнера кожен зі знаків Зодіаку. Кохання вкрай тендітне почуття і розчаруватися кожен знак може з різних причин.

Про це повідомляє Slovofraza.

Овен

Цей вогняний знак не здатен пробачити зради. Він може стерпіти практично все, адже любить відкрито та безкорисливо, а кохання неймовірно яскраве й ніжне. Тому - краще не давати їм навіть натяку, що можете піти.

Телець

Для Тельців важливо, щоб друга половинка поділяла їхні життєві принципи та цілі. Їх кохана людина має розуміти і не засуджувати за життєві рішення. Інакше - легко вас залишать.

Близнюки

Близнюки не зможуть пережити рутину у відносинах. Тому не варто за жодних обставин змушувати їх терпіти смуток, а постійно дивувати. Інакше - не вибачать вам сірості.

Рак

Для Раків важлива доброта у серці партнера. Вони не зможуть пробачити черствість та бездушність, злість та холод. Раки негайно залишать таких людей.

Лев

Леви не люблять ледарів. Вони миттєво підуть від тих, хто вирішить повиснути на шиї, а не стане рівноцінним партнером. Вони будуть тільки з тими, хто вміє сам заробляти і може дати собі раду.

Діва

Діви залишать партнера після брехні. Цей знак не може бути поруч із тими, кому не довіряє. Тому не треба їх змушувати сумніватися у вас.

Терези

Терези ненавидять обмежень, які встановляє партнер. Вони прагнуть бути максимально вільними. Якщо партнер здатен розділити такі погляди, то кохання стане міцним.

Скорпіон

Скорпіони можуть розлюбити партнера досить просто, якщо не буде максимальної самовіддачі. Вони дуже велелюбні люди і цінують у другій половинці бажання постійно бути разом.

Стрілець

Стрільці теж підуть, якщо обмежуватимуть їхню свободу. Друга половинка не повинна заважати їм ані працювати, ані розважатися. Таких цікавих та яскравих людей не можна обмежувати, якщо хочете бути разом.

Козеріг

Для Козерогів важлива кар'єра та бізнес. Якщо партнер не готовий до того, що на першому місці у Козерога буде робота, то краще й не починати стосунків. А якщо ще й лунатимуть докори за це, то вони легко розлюблять та виберуть роботу.

Водолій

У Водоліїв охолонуть почуття, якщо відчують від партнера холод. Вони можуть пробачити навіть зради, але не черствість. Астрологи радять цінувати їхню любов і прихильність.

Риби

Риби не зможуть бути у стосунках з людиною, з якою нудно і відсутня романтика. Через це представники цього знака можуть піти від партнера. Їх прихильність є шанс повернути, якщо пам'ятати вищевказані речі.

Як повідомлялося, астрологи впевнені, що у вчиненні гріхів знак Зодіаку грає дуже велику роль. Вони розповіли, що саме "змушує" робити сузір'я, під яким ми народилися.