RU  UA  EN

Субота, 5 жовтня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 44.90
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

5 жовтня

Всі новини

"Чорний місяць" 30 травня може кардинально змінити життя трьох знаків Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали головних везунчиків майбутнього літа, розповіли, життя яких знаків Зодіаку може змінитися на гірший бік 30 травня - у день "Чорного місяця".

Незвичайний гороскоп публікують "Факти".

Скорпіон

Цього дня ви ризикуєте ув'язнути в конфліктній ситуації, а також зіткнутися зі сварками та сутичками, що виникли на рівному місці. Оточюючі люди будуть випробовувати вас на міцність і намагатимуться маніпулювати вашими почуттями. Більше того, не поспішайте з важливими рішеннями, щоб не привернути до свого життя лихо.

Стрілець

"Чорний місяць" приготував вам непередбачені неприємності та накладки в роботі. Цього дня у вас нічого не виходитиме, тому просто стійко переносите всі неприємні сюрпризи. Також утримайтеся від спонтанних покупок, які можуть спровокувати зайві фінансові витрати.

Риби

Будьте готові до того, деякі події будуть розвиватися не зовсім так, як ви спланували спочатку. Навіть найідеальніший план може дати тріщину, через що ви опинитеся на дні. Також через дію "Чорного місяця" не потрібно вирішувати питання, пов'язані з другою половинкою, оскільки сварка може перерости у конфлікт чи розставання.

Раніше ми розповідали, яким знакам Зодіаку загрожує небезпека наприкінці травня.