RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Перетворять життя чоловіка на кошмар: астрологи назвали найсварливіших жінок за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, що за знаком Зодіаку можна визначити рівень конфліктності обраниці. Сварливі жінки, які полюбляють "пиляти" чоловіків, найчастіше народжуються під знаками: Овен, Стрілець, Водолій, Телець та Терези.

Про це повідомляє сайт 0352.ua.

Овен

Жінки із цим знаком, перебуваючи вдома, не здатні стримати емоції і бурхливо реагують на все. Вони не пропустять жодну дрібницю своєму партнерові. Догодити їм вкрай важко, вони легко знаходять те, що не влаштує на цей раз.

Стрілець

У жінок-Стрільців нема кордонів вимогливості. Більша частина якої буде спрямована саме на коханого. Вони можуть легко влаштувати скандал чи істерику. Знайти привід для цього - не проблема. Чоловікам жінок-Стрільців дуже часто не хочеться йти додому, адже там чекає на них пекло.

Водолій

Ці жінки - свободолюбиві. Вони мають власну думку і думка інших їх не хвилює, навіть якщо це партнер. Здатні бурхливо реагувати на зауваження чоловіка і підозрюватимуть його у тому, що намагається обмежити їх у чомусь. Самі Водолії - дуже щедрі на критику.

Телець

Жінок-Тельців дратуватиме поруч чоловік-невдаха. Їм потрібно, щоб партнер демонстрував щоразу успіх. За кожного вдалого моменту вони згадуватимуть чоловікові те, чого він не домігся, що їй за нього соромно. Цим виводитимуть із себе партнера.

Терези

Жінки-Терези тільки на перший погляд - милі, а насправді - справжні диктатори. Вони хитрі, винахідливі, можуть маніпулювати коханим так, що той не здогадається. Вимагатимуть від партнера уваги і любові, інакше - впадатимуть в істерики і вимогливість не знатиме меж.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які знаки Зодіаку є найзарозумілішими серед усіх.