RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Бісять оточуючих своєю гординею: найзарозуміліші знаки Зодіаку

Раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, які найчастіше бувають схильні до зради, тепер же вони розповіли про найзарозуміліші знаки Зодіаку.

Про це повідомив портал SlovoFraza.

Телець

Серед Тельців є дуже багато людей, які дуже горді і дуже часто перебільшують свій внесок у досягнення цілей у сім'ї, або на роботі. З ними часом неприємно спілкуватися, оскільки Тельці люблять хвалитися тим, що мають - для них важливо, щоб ними захоплювалися.

Рак

Раки є дуже надмірними - вони часто ставлять себе на п'єдестал навіть тоді, коли їхні зусилля не несли будь-якого вирішального результату. Їх характер не дозволяє їм бути скромними, тому вони так часто перебільшують свої заслуги і спотворюють факти. Це робиться з метою бути важливішими для сім'ї.

Лев

Леви люблять похвалу і не сприймають критики. Останнє часто виходить їм боком, тому що вони не роблять висновків зі своїх помилок, ображаються і виявляють агресію, вважаючи, що вони помилятися просто не можуть.

Львів не має меж для гордості, але вони не принижують чужих успіхів. Через це у них менше ворогів, ніж інші знаки Зодіаку.

Водолій

Водолії вважають себе скрізь і у всьому правими. Вони думають, що знають все про все, не терплять критики, ніколи не вибачаються за свої дії і ніколи не погоджуються з оточуючими, якщо їхня думка відрізняється. Через це вони часто терплять фіаско і втрачають друзів .

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали шість знаків Зодіаку, яких краще не злити - вони одразу впадають в лють і готові знищити за образу.